or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Astell and Kern AK240 Impressions Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Astell and Kern AK240 Impressions Thread - Page 83

post #1231 of 2224

Hmmm ok, after getting to 130, my 240 isn't doing anything.

post #1232 of 2224
Quote:
Originally Posted by Byronb View Post

Hmmm ok, after getting to 130, my 240 isn't doing anything.

It should have a message that ask for reboot after the download
post #1233 of 2224
Quote:
Originally Posted by flymetothemoon View Post


It should have a message that ask for reboot after the download

Looks like I might have to do a factory reset. *sigh*

post #1234 of 2224
Quote:
Originally Posted by Byronb View Post
 

Looks like I might have to do a factory reset. *sigh*

 

Here's what it does after the download.

post #1235 of 2224

Yeah mine just hangs at the download.

post #1236 of 2224

Mine completed the process just fine. As soon as it completed the download it asked me if I wanted to update. Couldn't find any changes so far, just not sure about one thing...was German language already there?


Edited by Fafner - 6/25/14 at 11:17am
post #1237 of 2224
Quote:
Originally Posted by Levanter View Post
 

MQS through NAS is now supported... i'm sure many will be happier now :P

 

 

Only when on the same WiFi network or even on the go from an hotspot?

post #1238 of 2224
Does anyone have Android File Transfer disconnect regularly during large file transfers? I didn't seem to encounter this at pre v1.11 & didn't test at v1.11 but am experiencing this on v1.15.

I'm on an iMac/Mavericks OS. I reset to defaults the AK240 after upgrading to v1.15.
post #1239 of 2224

Any official patch notes for v1.15?

post #1240 of 2224
Quote:
Originally Posted by AnakChan View Post

Does anyone have Android File Transfer disconnect regularly during large file transfers? I didn't seem to encounter this at pre v1.11 & didn't test at v1.11 but am experiencing this on v1.15.

I'm on an iMac/Mavericks OS. I reset to defaults the AK240 after upgrading to v1.15.

I have not tried transferring with v1.15, but I had that problem constantly with v1.11-so I was hoping the upgrade will cure that. Interestingly, never a problem with DSD or HD Tracks downloads, only with iMac/Mavericks OS. What always worked was renaming the folder I was transferring into! Isn't that wacky, but whatever, 'cause, as is being reported everywhere, the sound from our 240 is incredible, particularly using with ALAC.

post #1241 of 2224
Quote:
Originally Posted by AnakChan View Post

Does anyone have Android File Transfer disconnect regularly during large file transfers? I didn't seem to encounter this at pre v1.11 & didn't test at v1.11 but am experiencing this on v1.15.

I'm on an iMac/Mavericks OS. I reset to defaults the AK240 after upgrading to v1.15.

Just downloaded the 1.15 late last night only have time to listen to this update now.  Will try to do some transfer tonight and let you know if there is any problem with my MBP.

 

Cheers

post #1242 of 2224
Quote:
Originally Posted by flymetothemoon View Post

Just downloaded the 1.15 late last night only have time to listen to this update now.  Will try to do some transfer tonight and let you know if there is any problem with my MBP.

Cheers
I actually did manage to listen after the upgrade & sonically it has changed from 1.11. I like it.

I was also playing with some hidden options & did the revert to default to clear out the options which is where I needed to copy all my songs back on the device & encountered the regular disconnect from Android File Transfer.
post #1243 of 2224
Quote:
Originally Posted by AnakChan View Post


I actually did manage to listen after the upgrade & sonically it has changed from 1.11. I like it.

I was also playing with some hidden options & did the revert to default to clear out the options which is where I needed to copy all my songs back on the device & encountered the regular disconnect from Android File Transfer.
 

 

Found the patch notes for v1.15 but it's only currently available on the iRiver's Japanese website.

 

Gavin also told me he liked the new signature on v1.15.

post #1244 of 2224
Quote:
Originally Posted by kh600rr View Post

Quote:
Originally Posted by bmichels View Post

About the Duet, I have heard from a distributor "....Instead I would opt recent version of ALO RX-mk3-B+. The latter is further development from what's now called Duett. I also like the Bass-fine-control..... previous ALO RX Version did have HISS issue, but with B+ version almost all issues are solved. And remember, Duett is based on old RX-mk3 version!"

Just for your information. I have no way to control if this is true...

The noise floor/hiss of the MkIII B+ is very noticeable with the Noble K10. It may work better with other iems and ciems.
post #1245 of 2224

I just updated my AK240 to V1.15. EQ OFF is still the same sonic signature as PRO. :confused_face_2: And using EQ OFF at flat bar makes the sound slightly softer and less aggressive/more natural. Seems like it is still the same setup as V1.11 sonically. Anyone else experiencing the same thing?

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Astell and Kern AK240 Impressions Thread