New Posts  All Forums:Forum Nav:

Trouble with my Westone 4A

post #1 of 4
Thread Starter 

About a week ago the right earpiece stopped working while I was in the middle of listening during a workout at the gym.  A few days later both ears were working fine.  Then yesterday the right earpiece stopped again.  This morning, I noticed that there is sound coming out of the right earpiece, but it is only about 20% of the volume of the left earpiece??

 

I used the tool with the little wire hook on it to see if there was wax or other buildup in the little canal, but I could not find any.

 

Any suggestions?  I have had these for about a year, with semi-regular use.

post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by johnnylexus View Post
 

About a week ago the right earpiece stopped working while I was in the middle of listening during a workout at the gym.  A few days later both ears were working fine.  Then yesterday the right earpiece stopped again.  This morning, I noticed that there is sound coming out of the right earpiece, but it is only about 20% of the volume of the left earpiece??

 

I used the tool with the little wire hook on it to see if there was wax or other buildup in the little canal, but I could not find any.

 

Any suggestions?  I have had these for about a year, with semi-regular use.

still under warrenty? def seems like a mechanical problem to me

post #3 of 4

That sounds like a condition of the inner nozzles getting moisture/sweat....then drying out and resuming to work.

 

That would not be a warranty issue.

post #4 of 4
Thread Starter 

Well maybe they are toast.  :(

 

Does anybody make water-resistant IEM's that sound good?

New Posts  All Forums:Forum Nav: