or Connect
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My X3 has arrived!

post #1 of 10
Thread Starter 

So excited, just charging it up.

Can't wait to hear it through my Shure SE535's :)

post #2 of 10

Hi Stupour,

 

Looks like you are about 20h ahead of me. Hope all is going smoothly. Mine is charging as I type. :bigsmile_face:

 

Cheers... Brian

post #3 of 10
Thread Starter 

It all went without a hitch, charged it, flashed it to 2.1, Inserted a fat32 card, loaded music, playing music.

Not one problem what so ever and it does sound very nice, very impressed.

I don't know why some people have problems with it, well i do, user error LoL

 

Awesome product :)

post #4 of 10

Excellent! I'm listening to some test tracks now (awesome stuff at http://www.2l.no/ if you like classical) and will try the firmware update tomorrow after I get a 32GB card. I have a 64GB card ready for music, but am reluctant to use it for FW. I couldn't be happier with the sound (X3 + E12 + Etymotic 4s).

post #5 of 10

Firmware updated without a hitch. Now on to my next challenge... tags, artwork, and metadata.

post #6 of 10

How nice. :) Wish I could say I had the same first experience. I have used mine for probably 5-6h since I received it in the mail this week. Today on the bus music just stopped playing after a track, and it's happened before. When I pressed the menu button all I saw was the background image and then the player froze. Had to reset it 3h later when I had gotten home. Was a long a boring bus ride for sure.

post #7 of 10

Sorry to hear that kallelito. I hope I don't run into those kinds of frustrations. So far, so good... I figured out how to add album art using foobar (select -> right click -> tagging -> attach pictures -> front cover and then find the appropriate image file) and all my music now displays the album cover during playback. I suppose artist/genre/album tags are next for me. Or, perhaps, I'll see if I can cobble together a way to generate play lists while keeping album tracks in order.

 

Cheers... Brian

post #8 of 10

Stupour, I don't mean to hijack your thread. How has your experience been so far?

post #9 of 10
Quote:
Originally Posted by kallelito View Post
 

How nice. :) Wish I could say I had the same first experience. I have used mine for probably 5-6h since I received it in the mail this week. Today on the bus music just stopped playing after a track, and it's happened before. When I pressed the menu button all I saw was the background image and then the player froze. Had to reset it 3h later when I had gotten home. Was a long a boring bus ride for sure.

I believe that pressing and holding the power button for a longish time will sometimes resolve these issues if you don't have anything suitable to hand to reset.

post #10 of 10
Thread Starter 

It has been faultless :)

I'm awaiting arrival of some more micro SD cards.....

I ripped my entire lib many years ago straight to mp3 for portable devices (mainly 160GB classic) and am now re-ripping to wav/flac :)

I am very happy with the X3, it's the best piece of tech I have bought for many years :)

 

Go FiiO!!

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: FiiO