Head-Fi.org › Forums › Help and Getting Started › Introductions, Help and Recommendations › Dx500 has white noise with UE900 and Triple Fi 10
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Dx500 has white noise with UE900 and Triple Fi 10

post #1 of 9
Thread Starter 

Yesterday I got a iBasso - DX50 and listen to the music with my UE900 and Triple Fi 10.

 

I really got great expectation but got disappointed it because Its white noise.

 

I use Tdk-ba200, UE900, OMX980, ATH-M50, Triple Fi 10 but only 2 of them which UE products has this noise.

 

How do I do?

 

I want to reduce that white noise, so please give me your good opinion.


Edited by SmallBeast - 11/14/13 at 6:05am
post #2 of 9
Sounds like the gain on the amp might be too high for the low-impedance & high sensitivity UE IEMs. Is there a gain switch on the iBasso? Try setting it to low.
post #3 of 9
Thread Starter 

Thank you for your answer Billybob_jcv.

 

I read it and controlled my DX50 gain switch to low, but It still made white noise so I used airplane adapter so that reduce noise, after insert it I feel the silence without the white noise, but I can feel the sounds(like the size of stage? I don't know what can I explain it.) is more smaller than before use it.

 

May I use resistance adapter is good choice? If it's a good choice, can you recommend me that how many ohms resistance is good for UE900 and TripleFi 10 pro?


Edited by SmallBeast - 11/14/13 at 7:58pm
post #4 of 9
Using an impedance adapter will change the sound. I have no idea what level you would need.
http://www.ebay.com/itm/ETYMOTIC-ER4P-TO-ER4S-RESISTOR-ADAPTOR-3-5MM-PLUG-/290372905689?_trksid=p2047675.l4066
post #5 of 9

I'm not sure why there is noise because my DX50 with my sensitive UM Miracles are basically silent. 

post #6 of 9
Thread Starter 
Thank you Im still fighting this noise. . . .
post #7 of 9
Thread Starter 
Lin0003
How many ohms is your Miracles?
UE900 is 30ohms...
post #8 of 9

My Miracles are 16 ohms. 

post #9 of 9
I don't hear anything noise out of my DX50 with the UE900s regardless of setting. Maybe I have crappy ears
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Head-Fi.org › Forums › Help and Getting Started › Introductions, Help and Recommendations › Dx500 has white noise with UE900 and Triple Fi 10