Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Computer Audio › Has anyone owned Audioengine A2? Question!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Has anyone owned Audioengine A2? Question!

post #1 of 4
Thread Starter 

Hi all,

 

I've received my A2 today, I think it has problem.

 

My issue: When nothing is connected, (power adapter and speaker cables for right speaker are connected)

 

I mean, RCA and 3.5mm jack are not plugged. Then I turn my speaker, It makes a static noise.. If I concetrate to hear it, I can hear it. So annoying.

 

Is this normal? the adapter is plugged into a wall.

post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by strangeofsick View Post
 

Hi all,

 

I've received my A2 today, I think it has problem.

 

My issue: When nothing is connected, (power adapter and speaker cables for right speaker are connected)

 

I mean, RCA and 3.5mm jack are not plugged. Then I turn my speaker, It makes a static noise.. If I concetrate to hear it, I can hear it. So annoying.

 

Is this normal? the adapter is plugged into a wall.

White noise/ hissing is normal. Move it the other room that has different circuit, if lt has the same problem, take it back and test it at dealer.

post #3 of 4
Thread Starter 

I tested it with different circuit, still has the same problem.

 

I sent an email to audioengineusa 

 

it's audible in 2fts.

Thanks

post #4 of 4
Shoulda got bx5 deluxes
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Computer Audio
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Computer Audio › Has anyone owned Audioengine A2? Question!