Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphones (full-size) › Grado SR80i just broke
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Grado SR80i just broke

post #1 of 7
Thread Starter 

My headphones just broke! the part that broke/just detached itself is the metal rod that connects the headphone to the actually headphone band. I was wondering if this has happened to anyone else and if anyone knows how its connected so I can fix it.

 

Thanks!

post #2 of 7

Pictures please.

 

Are they in warranty?

post #3 of 7
Thread Starter 

 

It looks like the metal rod has some threading, but it doesn't hold the phone onto it. Any suggestions?

 

I don't think they are under warranty. I bought them a little over a year ago.


Edited by Gyeg69 - 9/3/13 at 2:06pm
post #4 of 7

send an email to Grado Labs detailing the problem.

 

IME, their customer service is very responsive and helpful

(as is often the case with family owned companies).

post #5 of 7
Thread Starter 

I just sent them an email. Hopefully they will just replace them. 

post #6 of 7
Quote:
Originally Posted by Gyeg69 View Post
 

I just sent them an email. Hopefully they will just replace them. 

 

Hmmm

 

I'm not sure that any serious business would fully "replace"

an out-of-warranty item at absolutely no charge,

 

but IME Grado is very reasonable about repairs.

post #7 of 7
Thread Starter 

Wishful thinking I guess. They got back to me and are sending a me a replacement gimbal.

Very good customer service.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphones (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphones (full-size) › Grado SR80i just broke