or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The iBasso DX50 Thread - Latest firmware: 1.9.4 - January 24, 2016
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The iBasso DX50 Thread - Latest firmware: 1.9.4 - January 24, 2016 - Page 530

post #7936 of 18427

Yeah, mine actually has issues near the plug as well, if you spin it the sound cuts in and out. MP4Nation is trying to sell these for $130

post #7937 of 18427
Quote:
Originally Posted by Cotnijoe View Post

I got mine today too. The angles plug seems a little wonky too as the connection isnt always working. Not rly a but deal as it works. Just otta b careful. It has warantee tho

 

Quote:
Originally Posted by jaredudu View Post
 

I got my DX50 from MP4nation today and thankfully it works well. My free R3 do not work though, the cable has a break somewhere :/

I got my refund from ibasso today and placed an order on mp4nation. How long does it take before they ship?

post #7938 of 18427

If they have it in stock it will ship the same/next day. You may need to wait for the next batch to come in if they are already sold. Actual shipping was extremely fast... http://i.imgur.com/Qgxl4wU.jpg

post #7939 of 18427
Hi jaredudu, burtomr, cotnijoe. I have the same problem with the R3 jack when I first plug them in. Turn out to be a dirty plug and cleaning it solves the problem. Kontak cleaner if you have or just rub it down with a soft cloth. Try it if you haven't and see if this helps.
post #7940 of 18427

So I got my DX 50 yesterday. Very pleased with it so far. The build quality is really quite good and the my listening experience on the go has greatly improved. It's definitely got the most out of my Klipsch S4as but I can definitely see some new IEMs that are more capable in the medium-term. 

 

I've also got it plugged into my headphone dac/amp via the coaxial output which works  a treat. I'm actually quite intrigued to see if I can use the line-out to connect to the amp and use the DX50's DAC instead. Not sure how to do that or if it would be better..

 

Quick picture of my at-home set-up, with my DA&T dac/amp and HE-500s. Very nice!

 

post #7941 of 18427
Quote:
Originally Posted by jaredudu View Post
 

If they have it in stock it will ship the same/next day. You may need to wait for the next batch to come in if they are already sold. Actual shipping was extremely fast... http://i.imgur.com/Qgxl4wU.jpg

 


Good to hear. I checked with them through their website online chat. They told me they have stock. I assume if it made the cut-off, i might get it on Monday. extremely excited^^.

post #7942 of 18427
Quote:
Originally Posted by Leo888 View Post

Hi jaredudu, burtomr, cotnijoe. I have the same problem with the R3 jack when I first plug them in. Turn out to be a dirty plug and cleaning it solves the problem. Kontak cleaner if you have or just rub it down with a soft cloth. Try it if you haven't and see if this helps.

 

I tried contact cleaner and it seemed to fix the problem :)

 

I wonder what the deal is, I had to wipe it down pretty extensively to get whatever was on it off.

post #7943 of 18427
Quote:
Originally Posted by jaredudu View Post

I tried contact cleaner and it seemed to fix the problem smily_headphones1.gif

I wonder what the deal is, I had to wipe it down pretty extensively to get whatever was on it off.

I'm also wondering what's the deal is but and it was also the same with my RHA MA750. Anyway, I've always make it a point to clean all connectors first whenever there's sound cutting out issue to determine if it's a dirty connection. Lesson learnt with my Shure's mmxc connectors. Glad you hot it working.
post #7944 of 18427
Hey guys I just received my ibasso about a week ago and opened it today and wow it sounds so much different compared to the creative zen xfi 2 I have.

I am playing music held on a 64gb sandisk ultra. How do I add all the music to the playlist? It seems like under all music the folder which I played are added?

Thank you
post #7945 of 18427
Quote:
Originally Posted by zting View Post

Hey guys I just received my ibasso about a week ago and opened it today and wow it sounds so much different compared to the creative zen xfi 2 I have.

I am playing music held on a 64gb sandisk ultra. How do I add all the music to the playlist? It seems like under all music the folder which I played are added?

Thank you

What took u so long to open it?? Haha

If u go to the song. Next to the shuffle button is a [+] button. Use tht to add to a playlist
Quote:
Originally Posted by jaredudu View Post

I tried contact cleaner and it seemed to fix the problem smily_headphones1.gif

I wonder what the deal is, I had to wipe it down pretty extensively to get whatever was on it off.

Seems magical... Ill try that too!!! Weird that ALL of the plugs r dirty though...
post #7946 of 18427

Just received my new custom cable for westone um20....and i'm totally happy.. it's a miracle how brilliant dx50 can play.

post #7947 of 18427

I find that pairing the DX50 with different headphones and iems can be quite selective...not everything works well.

 

My ASG-2 sounds surprisingly thin and with fairly harsh treble paired with the DX50, which was a bit surprising. I have no clue... my wild guess is that it might be due to the sensitivity of the 2 BA drivers? On the other hand, the R3 pairs quite beautifully with the DX50 and i think i might prefer the R3 with the DX50 over the ASG-2.

 

Really hoping my incoming rendition 1 changes that...

 

what have people been pairing with their DX50?

post #7948 of 18427
Quote:
Originally Posted by Cotnijoe View Post

I find that pairing the DX50 with different headphones and iems can be quite selective...not everything works well.

My ASG-2 sounds surprisingly thin and with fairly harsh treble paired with the DX50, which was a bit surprising. I have no clue... my wild guess is that it might be due to the sensitivity of the 2 BA drivers? On the other hand, the R3 pairs quite beautifully with the DX50 and i think i might prefer the R3 with the DX50 over the ASG-2.

Really hoping my incoming rendition 1 changes that...

what have people been pairing with their DX50?

RE400s = bad
XBA3 = so so
GR07 BE = good
UE900 = great
TH600 = outstanding
HD600 = ok
Mad dogs = quite good
HE500 = ok
Edited by spurxiii - 12/5/13 at 10:38pm
post #7949 of 18427
Quote:
Originally Posted by Fluvance View Post

Yup, I'm in Vancouver.
I bought mine from MP4Nation back in the 8th batch, with the free R3 headphones. Cost $250 CAN to my door.
I thought I got off with no fees, but I got a letter in the mail from FedEx.. Have to pay taxes on the declared value, which is $20, from MP4Nation. I also have to pay a $10 Advancement fee. Total of about $13. Not too bad, considering I also had the R3 headphones. Apparently I may be able to get them to waive the advancement fee, if I sign up for an account, or something of the like.
Either way, final cost of around $265 CAN. Pretty amazing price IMO.

Thanks man,
how long did it take to you to receive your package? ( I mean from ordering till you receive your package)
Edited by heart banger-97 - 12/6/13 at 4:16am
post #7950 of 18427
Deleted. Wrong thread.
Edited by mannkind246 - 12/6/13 at 4:43am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The iBasso DX50 Thread - Latest firmware: 1.9.4 - January 24, 2016