or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The iBasso DX50 Thread - Latest firmware: 1.9.4 - January 24, 2016
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The iBasso DX50 Thread - Latest firmware: 1.9.4 - January 24, 2016 - Page 201

post #3001 of 18426
Quote:
Originally Posted by mikescchen View Post
 

Try use the recovery system?

1. power off the unit

2. hold the volume up button

3. press the power for ~ 2 secs

4. still hold the volume up button, until you get a screen like:

 

DX50 system recovery (3e)

 

Volume up/down to move highligh

power button to select.

 

reboot system now

apply update from SDcard

wipe data/factory reset

------------------------------------------

 

Recovery system v1.0

 

5. use volume down to highlight the "wipe" line, and press power button.

See if this helps.

 

Thank you looks like it worked. Media scanning now.

post #3002 of 18426

She updated without a hitch. Didn't even hang like on the other updates. Great job. I just replied to an email iBasso sent me regarding the Media Scanning problem. I hit them with other bugs...like the alphabetical thing, and sent them two songs that my unit just won't play. No idea why...they're looking at them today (their time). 

 

As an aside...I coupled the DX50 to a FiiO E17 and it sounds great. Not sure if it's "better" than the C&C BH...but the E17 has tone and bass controls that I find nice.

 

I do now realize...without a doubt...that i have to clean up my tags...

 

UGGGG

 

LOL

 

Steve from NYC

post #3003 of 18426

Hope it updates smoothly.

post #3004 of 18426
Quote:
Originally Posted by HiFlight View Post

The DX50 is pretty neutral. Maybe a little EQ on the bass would do it for you rather than iBasso trying to manipulate the native SQ.

Oh, please don't worry, I think bass enough, thanks for your kind kind words though
post #3005 of 18426

updated mine from the third time.

 

 

first, it just stuck at checking firmware stage and I rebooted, then (I downloaded another update image) It said it couldn't find update image and the third time (cleaned everything, reseted and deleted the folders in the root storage) it updated smoothly...

post #3006 of 18426

Anybody know how to add songs to the playlist???

post #3007 of 18426
Quote:
Originally Posted by Sorensiim View Post

Would you like the reviewer to be wearing a blue or a white shirt? What are your preferences in regards to footwear?
Barefoot!
post #3008 of 18426
Quote:
Originally Posted by lin0003 View Post
 

Anybody know how to add songs to the playlist???

If you select a song, you have to press the little FLAC/MP3/whatever symbol on the left, instead of the track title.
Sounds weird, but that's how you do it.
You can also delete the track and do other stuff in the menu that pops up.
Does not work in the Directory-view mode.

I hope you get what I'm trying to say....

post #3009 of 18426

Will try, but my DX50 has been media scanning my 64GB SD card for 30 minutes. 

post #3010 of 18426
Quote:
Originally Posted by lin0003 View Post
 

Will try, but my DX50 has been media scanning my 64GB SD card for 30 minutes. 

Wow. Either it is actually 100% scanning it (which would be a premiere here) or sh*t broke....

post #3011 of 18426
Quote:
Originally Posted by Tom Yum Goong View Post
 

Wow. Either it is actually 100% scanning it (which would be a premiere here) or sh*t broke....

 

I hope that it will work after a while. 

Gonna watch something to pass the time and can't wait until my H-100 gets here today. 

post #3012 of 18426
Quote:
Originally Posted by lin0003 View Post
 

Will try, but my DX50 has been media scanning my 64GB SD card for 30 minutes. 

 

I would shut it down Lin, sounds like it's frozen, turn it off or do a hard reset. Then either rescan or go to browse folders.

Exactly what happened to mine the very first time I put a card in. Not promising after just completing an "update"


Edited by H20Fidelity - 9/30/13 at 4:16pm
post #3013 of 18426

Just reset it and now it's media scanning again. Let's see how long it's gonna take. 

post #3014 of 18426
Updated mine.
No any problem while update.
Booting and turn off very fast now, wow!!!
The volume perfect, just push and hold will raise smoothly.
Music info has been fixed.
Add never turn off device.
Multi language support.
Look like they fixed the gain setting.
Scan my SDHC 32GB Class 10, take about 1 minute.

Some question :
Why iBasso website dont show version 1.2.0 update?
Anyone noticed any sound change after update?
Edited by audiofreakie - 9/30/13 at 4:49pm
post #3015 of 18426
Quote:
Originally Posted by audiofreakie View Post

Updated mine.
No any problem while update.
Booting and turn off very fast now, wow!!!
The volume perfect, just push and hold will raise smoothly.
Music info has been fixed.
Add never turn off device.
Multi language support.
Look like they fixed the gain setting.
Scan my SDHC 32GB Class 10, take about 1 minute.

Some question :
Why iBasso website dont show version 1.2.0 update?
Anyone noticed any sound change after update?

 

Glad to hear. Can you confirm if the CUE works for both APE and FLAC?

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The iBasso DX50 Thread - Latest firmware: 1.9.4 - January 24, 2016