Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › What the heck is up with the new layout when using IE?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

What the heck is up with the new layout when using IE?

post #1 of 7
Thread Starter 

I can't be the only one who find this new layout design a big pain in the ass?

 

Very confusing and badly worked out IMO, and many of the functions seem to be missing. Saturday when this was implemented I

 

thought it would be an experimental thing lasting a very short time but I was clearly wrong.

 

Strangely the design is the old way when using Chrome or Firefox. I had to write this in Chrome as I can't find the function of creating a new topic in Internet Explorer. 

 

As I'm perfectly fine using IE this would be very nice if it where solved as soon as possible.

post #2 of 7

Looks exactly the same to me in IE as it does in SRWare Iron (Chrome without all the nosy bits).

I personally would not use IE unless forced to, or if I had connect to a company site that uses ActiveX, and then would ONLY use it for that  specific site.

 

beerchug.gif

post #3 of 7
Thread Starter 

What the...

This is how the new layout looks for me in IE.

 

 

 

 

 

 

Yeah I know FF and Chrome is better but I'm so used to it by now so I don't like to change.

post #4 of 7
That is how the site looks to me in mobile, narrower screen of course...

Should be a button at the bottom for Mobile/Desktop.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
post #5 of 7

who uses IE ?

post #6 of 7

Sweden, it looks like you're using the Mobile version of Head-Fi.  If you scroll all the way to the bottom of the page, you should see two buttons that look like this:

 

 

 

Click the "Desktop" button.  You should be back to normal in IE.

post #7 of 7
Thread Starter 

Yeah I got it pointed out to me by TrollDragon. God damn it was annoying the time it lasted... Thanks for the help!

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › What the heck is up with the new layout when using IE?