or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Fiio X3 Thread.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Fiio X3 Thread. - Page 505

post #7561 of 17129

that helped

thnq

post #7562 of 17129
Quote:
Originally Posted by hema View Post
 

that helped

thnq

Be sure to format the right one, and not the X3's own internal storage.

post #7563 of 17129

yeah

sd card is mentioned as separate drive besides x3

clear

i copied x3 firmware downloaded folder into sd card and done as procedure specified in user manual

it says file not found

should i copy x3.fw into root folder of sd card...??

post #7564 of 17129
Quote:
Originally Posted by hema View Post

yeah
sd card is mentioned as separate drive besides x3
clear
i copied x3 firmware downloaded folder into sd card and done as procedure specified in user manual
it says file not found
should i copy x3.fw into root folder of sd card...??
Is x3.fw named just that. It CANNOT have a (1) after it.

Also make sure it is in the main root level.
post #7565 of 17129

yeah its named x3.fw

post #7566 of 17129

updating

post #7567 of 17129

done

thnq

post #7568 of 17129

as i had recent problems with my X3, namely it just stopping at the end of a track, even when it should continue to the next, i've deleted the database and playlist files.

 

now updating the whole thing, i'll let you know if this fixes it (i assume it will)

 

edit 1: it's been updating for approximately 1 hour and 50 minutes now, for some reason i think it's not going to ever finish ;P

 

maybe 70GB is too much for a single update.

 

edit 2: after a reboot and another update, it's all there. i hope any issues present are now fixed.


Edited by CH23 - 1/6/14 at 3:29am
post #7569 of 17129
Is there a chance the next fw will bring the 10 band eq? Has anything been said about when the next fw Will arrive?
post #7570 of 17129
Quote:
Originally Posted by CH23 View Post
 

as i had recent problems with my X3, namely it just stopping at the end of a track, even when it should continue to the next, i've deleted the database and playlist files.

 

now updating the whole thing, i'll let you know if this fixes it (i assume it will)

 

edit 1: it's been updating for approximately 1 hour and 50 minutes now, for some reason i think it's not going to ever finish ;P

 

maybe 70GB is too much for a single update.

 

edit 2: after a reboot and another update, it's all there. i hope any issues present are now fixed.

Yes, the X3 has some problems with updating huge amounts of folders or files with a blank database I have found. 

 

I once had a problem where after deleting the database, the X3 wouldn't auto categorize anything until I had it update my songs and folders in chunks. Meaning I had to move files out of the X3, and slowly move them in and update. 

 

But other times, I can get it with one whole update. Yeah, the X3 is weird. 

post #7571 of 17129

Hi Guys,

 

Is there still an issue with the X3 displaying cover art?

I have some songs with cover art, but others with nothing, but I have updated everything with Foobar2000?

 

Any ideas?

post #7572 of 17129
Quote:
Originally Posted by Richiness View Post
 

Hi Guys,

 

Is there still an issue with the X3 displaying cover art?

I have some songs with cover art, but others with nothing, but I have updated everything with Foobar2000?

 

Any ideas?

You can't add or change files once they are already on the X3.

 

Those files that you changed on the X3 to add cover art or what not or something? Take them off the X3. Update X3. Put them back on X3, in a different folder. 

 

Try this.

post #7573 of 17129
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post
 

You can't add or change files once they are already on the X3.

 

Those files that you changed on the X3 to add cover art or what not or something? Take them off the X3. Update X3. Put them back on X3, in a different folder. 

 

Try this.

 

Yeah I've done that too. All my files already have cover art not attached whilst on the X3, but the unit only displays a few songs compared to all of them which do have cover art. Maybe just another firmware issue?

post #7574 of 17129
Quote:
Originally Posted by Richiness View Post
 

 

Yeah I've done that too. All my files already have cover art not attached whilst on the X3, but the unit only displays a few songs compared to all of them which do have cover art. Maybe just another firmware issue?

What firmware are you running.

 

Are you certain every song has cover art?

 

Did the songs have cover art before you initially moved them onto X3?

 

What file format are they? Please specify the codec. (example being .m4a being the same file extension for ALAC and AAC)

post #7575 of 17129
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post
 

What firmware are you running.

 

Are you certain every song has cover art?

 

Did the songs have cover art before you initially moved them onto X3?

 

What file format are they? Please specify the codec. (example being .m4a being the same file extension for ALAC and AAC)

 

The firmware is 2.1. I think it's the most recent on the website.

 

All the songs have cover art before being moved onto the X3 and they are all FLAC files.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Fiio X3 Thread.