or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Fiio X3 Thread.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Fiio X3 Thread. - Page 195

post #2911 of 17129
Quote:
Originally Posted by CH23 View Post


There has not been a release date given yet, and IIRC that's not the final design.

Thx, let's wait !

Again popcorn.gif

post #2912 of 17129
Quote:
Originally Posted by ramaka View Post

Thanks Mython, I was hoping James would reply with some dates :)

 

Well, I think it's out of his hands at the moment, so he's just waiting to see how well the current production batch goes (there were apparently some problems with the previous production run, which slowed things down).

 

I reckon if you plan for 2nd week August you'll probably end up happy.

post #2913 of 17129
Quote:
Originally Posted by Levanter View Post

2 of my Dr. Chesky album APE files are not recognized... format not supported... hmmm

 

I think ClieOS had a similar issue: he converted the songs to another lossless format and they played just fine.

post #2914 of 17129

EDIT: Wrong thread!


Edited by Stradivarius - 7/15/13 at 11:50am
post #2915 of 17129
Quote:
Originally Posted by MrScratch View Post

 

I think ClieOS had a similar issue: he converted the songs to another lossless format and they played just fine.

 

we have test the whole album and X3 has not problem to support in 192k/24b flac format. 

post #2916 of 17129

Are any X3 owners out there experiencing any of these bugs?
 

1. Not all songs are properly updated... some are missing from 'playall' even after updating multiple times, but u can access it from 'browse files'.

 

2. My 'Category' ---> 'Album' has the dedicated Album names, but once u access the dedicated albums there's nothing inside the Album files. Same goes for 'Genre' and 'Artist'.

 

Any solutions/suggestion to this solve this? bigsmile_face.gif highly appreciated for any help...

 

i am on firmware FW1.20 btw

post #2917 of 17129
Quote:
Originally Posted by zellhy View Post

Are any X3 owners out there experiencing any of these bugs?
 

1. Not all songs are properly updated... some are missing from 'playall' even after updating multiple times, but u can access it from 'browse files'.

 

2. My 'Category' ---> 'Album' has the dedicated Album names, but once u access the dedicated albums there's nothing inside the Album files. Same goes for 'Genre' and 'Artist'.

 

Any solutions/suggestion to this solve this? bigsmile_face.gif highly appreciated for any help...

 

i am on firmware FW1.20 btw


I experience second issue in which an album name can never get deleted even after all the files and the folder are removed... I am on FW1.23EN and use mainly FLAC ... The issue occurred when I tried to change the album title using foobar on window e.g. adding disc 2...

 

It is no big deal tho

post #2918 of 17129
Quote:
Originally Posted by JamesFiiO View Post

we have test the whole album and X3 has not problem to support in 192k/24b flac format. 

Mine was in .ape format?
Quote:
Originally Posted by zellhy View Post

Are any X3 owners out there experiencing any of these bugs?

 
1. Not all songs are properly updated... some are missing from 'playall' even after updating multiple times, but u can access it from 'browse files'.

2. My 'Category' ---> 'Album' has the dedicated Album names, but once u access the dedicated albums there's nothing inside the Album files. Same goes for 'Genre' and 'Artist'.

Any solutions/suggestion to this solve this? bigsmile_face.gif
 highly appreciated for any help...


i am on firmware FW1.20 btw

Check under unknown albums? Quite a number of mine fell into there..
post #2919 of 17129

i checked under unknown, and most of the other album files (about 40%), and its empty.... same goes for artist and genre... yea and as cosmic ghost said, the album do remain even if the files are deleted.... i have mixture of mp3s and FLACs, not sure if it has anything to do with either of these formats...

post #2920 of 17129
Quote:
Originally Posted by zellhy View Post

Are any X3 owners out there experiencing any of these bugs?

 
1. Not all songs are properly updated... some are missing from 'playall' even after updating multiple times, but u can access it from 'browse files'.

2. My 'Category' ---> 'Album' has the dedicated Album names, but once u access the dedicated albums there's nothing inside the Album files. Same goes for 'Genre' and 'Artist'.

Any solutions/suggestion to this solve this? bigsmile_face.gif
 highly appreciated for any help...


i am on firmware FW1.20 btw
Are the missing files Apple format or APE or Wave? If so, it may be due to that.
post #2921 of 17129

@bowei006 i dont use apple products (no hate :D), so no ALAC files, same goes for APE and wave file... basically all of them are mp3 and FLAC files... after updating to FW1.20, there wasnt any issues, i only got the bug recently (more specifically yesterday), maybe i did misclick something... I tried resetting and restoring to factory default multiple times already, the problem still persist, maybe its just my player lol.... any help?

post #2922 of 17129
Quote:
Originally Posted by zellhy View Post

@bowei006 i dont use apple products (no hate biggrin.gif), so no ALAC files, same goes for APE and wave file... basically all of them are mp3 and FLAC files... after updating to FW1.20, there wasnt any issues, i only got the bug recently (more specifically yesterday), maybe i did misclick something... I tried resetting and restoring to factory default multiple times already, the problem still persist, maybe its just my player lol.... any help?
Many players can now play AlAC thanks to apple making it slightly general usage.

Maybe check the song files on your computer on the x3 and see if they are still there and if the id3 tags are also
post #2923 of 17129

well, on a side note, what open headphones do you guys suggest for the x3 for under $400? am currently using hd598 and i felt it was ..... underwhelming to say the least (bass particularly was very shy). my supplier suggested a he400 or a better source would improve the situation... what do you guys think? i listen to lots of rock and pop songs.. and the only amp i have is the e12 if that helps... any suggestions?

post #2924 of 17129

yes, the songs are there, i tried to make sure the files were there before posting, will reply asap after doing some verification with id3 tags

post #2925 of 17129
Last i checked, my friend and others say the He400 is easy to drive. But why open desktop headphone with a dap?

X3 cant drive most open air headphones in that range though, especially if you listen to oldies without replaygain
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Fiio X3 Thread.