or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Fiio X3 Thread.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Fiio X3 Thread. - Page 673

post #10081 of 17125
Quote:
Originally Posted by LightBlue77 View Post
 

and the link to download it is ... ?

If you are part of the internal beta group you should already know where to go.  If you aren’t part of the group, then you should not have access to these beta updates.  

post #10082 of 17125

it's a bit of non-sense, i would install it at my own risk, but i'll wait for official release ;)

post #10083 of 17125
Quote:
Originally Posted by ngs428 View Post

If you are part of the internal beta group you should already know where to go.  If you aren’t part of the group, then you should not have access to these beta updates.  

James then should have said that the 2.18beta is only exclusively for the beta testers instead of plainly stating that it has been released. Anyway, thank you for clearing that up. Just gonna keep waiting for the final release.
post #10084 of 17125

James is such a tease.....

post #10085 of 17125
Quote:
Originally Posted by amzies01 View Post


James then should have said that the 2.18beta is only exclusively for the beta testers instead of plainly stating that it has been released. Anyway, thank you for clearing that up. Just gonna keep waiting for the final release.

I am taking part in the internal beta testing and yet haven't come across the link to download the latest version. 

post #10086 of 17125

ok, take note of this :) try to make those 2x3 matrix menus as single rows, it's easier to go up and down than right, down, right, down.

Add gain and balance back to DAC mode menu. And check how levels of bass and treble are set in DAC mode, they are reversed, e.g. up decreases level. At list this is in 2.14b.

post #10087 of 17125
Quote:
Originally Posted by myprecious View Post

I am taking part in the internal beta testing and yet haven't come across the link to download the latest version. 

Same here. Since Joe usually posts them and isn't feeling well, we'll just have to be patient.
post #10088 of 17125
Quote:
Originally Posted by nmatheis View Post

Same here. Since Joe usually posts them and isn't feeling well, we'll just have to be patient.

Isn't Joe the patient though? ;P
post #10089 of 17125
Quote:
Originally Posted by CH23 View Post


Isn't Joe the patient though? ;P

 

I guess we'll just have to be Joe then.

post #10090 of 17125
Quote:
Originally Posted by CH23 View Post

Isn't Joe the patient though? ;P

I forget, are you in the beta testing group?

[edit]Forgot you sold yours before the fun really began, didn't you wink.gif[/edit]

For fellow beta testers, I PM-ed James and asked if a dev could upload 2.18b for us. Hopefully we'll get access soon. I've got good feelings about 2.18b smily_headphones1.gif.
Edited by nmatheis - 5/12/14 at 9:33am
post #10091 of 17125
Quote:
Originally Posted by nmatheis View Post

I forget, are you in the beta testing group?

[edit]Forgot you sold yours before the fun really began, didn't you wink.gif[/edit]

For fellow beta testers, I PM-ed James and asked if a dev could upload 2.18b for us. Hopefully we'll get access soon. I've got good feelings about 2.18b smily_headphones1.gif.


i gave it to a friend and bought the X5 myself, i really hope there will be a virtualisation program again, because the new fw seems great.

Maybe i'll try to run the X3 firmware on the X5 :P
post #10092 of 17125

When i try to install the TUSBAudio Driver i keep getting "Setup requires that the device is plugged in. Please connect the device you want to install and make sure it is turned on. If your device is currently connected, please unplug and replug it."

 

I've tried multiple USB ports. Is this driver necessary and does anyone have any ideas of how i can install it? 

post #10093 of 17125
Quote:
Originally Posted by leebSaMmY View Post
 

When i try to install the TUSBAudio Driver i keep getting "Setup requires that the device is plugged in. Please connect the device you want to install and make sure it is turned on. If your device is currently connected, please unplug and replug it."

 

I've tried multiple USB ports. Is this driver necessary and does anyone have any ideas of how i can install it? 

 

What driver is this from?

post #10094 of 17125
Quote:
Originally Posted by Dkhand View Post
 

 

What driver is this from?

Figured it out, i needed to be connected in DAC mode.

post #10095 of 17125
Quote:
Originally Posted by leebSaMmY View Post
 

When i try to install the TUSBAudio Driver i keep getting "Setup requires that the device is plugged in. Please connect the device you want to install and make sure it is turned on. If your device is currently connected, please unplug and replug it."

 

I've tried multiple USB ports. Is this driver necessary and does anyone have any ideas of how i can install it? 

does your usb mode is on : DAC ??  not STORAGE ....

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › The Fiio X3 Thread.