Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Intermittent service, pages loading incomplete, slow loading
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Intermittent service, pages loading incomplete, slow loading

post #1 of 7
Thread Starter 
Been experiencing lots of lag, multiple 'head-fi is down for maintenance' screens, and even on this very page I'm typing on, pages that load incomplete, such as the tab element images behind the Home, Head Gear, Forums, etc at the top, not showing up.

This has been happening for the last 2 days, perhaps longer, but seems to be getting worse each day. Any news?
post #2 of 7

What browser are you using?

post #3 of 7
Thread Starter 
Seems to have been fixed about 10 minutes after I posted this. I'm positive it was head-fi not just me since many people were commenting about it.
post #4 of 7
Thread Starter 
Still happening. Seems to clear up for a while but then crawling to a halt only to repeat the cycle.
post #5 of 7
Thread Starter 
Happening right now. Keep having to refresh several times to get to where I want to go.
Quote:
Please try again!

Something has gone wrong! Please refresh the page or try again later.

Tech support has been notified of the problem.

Over and over... and over.
post #6 of 7

Happening here too, so it's not just you.

post #7 of 7
Same here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Intermittent service, pages loading incomplete, slow loading