Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Subscription new activity not moving to the top
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Subscription new activity not moving to the top - Page 3

post #31 of 44
Quote:
Originally Posted by Maxvla View Post


That's the threads tab. It won't auto-update like the activity tab is supposed to.


wow...you're right...and i was trying to figure out what i had clicked to make it go to that view instead...it must be too late redface.gif

post #32 of 44

When you guys are seeing this issue, is it only on the front page of Head-Fi, or is it on the Subscription page itself?  If it's only on the front page, do you have the "subscriptions only" box checked/blue?  I'm trying to recreate this as accurately as possible for the tech team.

post #33 of 44

Earlier today it's on both the front page AND the subscription page. But at this moment, it's working fine on both places... pretty puzzling confused_face.gif

Quote:
Originally Posted by joe View Post

When you guys are seeing this issue, is it only on the front page of Head-Fi, or is it on the Subscription page itself?  If it's only on the front page, do you have the "subscriptions only" box checked/blue?  I'm trying to recreate this as accurately as possible for the tech team.

post #34 of 44
Thread Starter 
I'm mainly using the "My Subscriptions" page.

post #35 of 44

Its in the my subscriptions page for me as well.

 

here it is again, happens all the time

 

post #36 of 44

ive got the same issue as shotgunshane and the others

unread threads are not in order

post #37 of 44

Is this still a problem? I've been getting the same thing. For example, 2 updates just came up right on the bottom of the subscription page after I refreshed (had refreshed 2 minutes before). Updates from 30 minutes ago.

 

Also the subscription page's load time has been exceedingly slow. ~15-30 second for it to fully load. While every other page is relatively the same.

 

User agent for debug (can contribute anything else if needed) Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1229.94 Safari/536.11

post #38 of 44

i somehow think that this problem is contributing to having less traffic in the forum.

post #39 of 44

Those of you having this issue, if you toggle the Forums category off, then back on, does the activity appear in the correct order?

post #40 of 44
That seems to re order them correctly, but will the auto updates update correctly. That is the question.
post #41 of 44
Quote:
Originally Posted by joe View Post

Those of you having this issue, if you toggle the Forums category off, then back on, does the activity appear in the correct order?

 

Quote:
Originally Posted by Maxvla View Post

That seems to re order them correctly, but will the auto updates update correctly. That is the question.

 

the unread threads for me now are all on top

i followed the turning off/on forum category

all seems good

post #42 of 44
Yes, but it is now back to it's old behavior, not updating properly.
post #43 of 44

Once you toggle the Forums option, it appars correct, but how is it getting out of order again with the updating?  Are the new threads appearing in random places in the list, or is the whole list going askew?

post #44 of 44

nevermind mind, newest unread threads are not moving to the top

new threads are appearing randomly among the list of subscribed threads

after reading the threads, the order stays the same

 

edit: scrap that

its working fine again for now


Edited by fuzzyash - 2/25/13 at 9:04pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Subscription new activity not moving to the top