Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › X Unread posts button doesn't work anymore
New Posts  All Forums:Forum Nav:

X Unread posts button doesn't work anymore

post #1 of 10
Thread Starter 

Since a few days when I click on the "x new posts" button/link on the top or bottom of the page in a thread, it just redirects to the last posted message and resets to 0.

Verry annoying.

 

Is this happening to anyone else?

 

U.

post #2 of 10

Yup, same problem here.
 

post #3 of 10

Thanks for reporting this, guys.  In an effort to more accurately replicate the issue, can you give me your OS version, browser and browser version?  It will help us in re-creating the issue, which is the first step to correcting it.

post #4 of 10
Thread Starter 

PC with Windows 7

Firefox 17.01

Iexplorer 8

Chrome 23.0.1271.97 m

 

But I have the same issue on my Blackberry with OS7

 

thanks for looking in to this!

post #5 of 10
Thread Starter 

Any news on this issue?

 

Thanks!
 

post #6 of 10

There's a ticket in for this.  As soon as I have more information, I'll post it here.

 

Thank you for the information you provided!

post #7 of 10
Thread Starter 

Damn holidays, this ticket must be way back in the queue :(
 

post #8 of 10
Thread Starter 

Unfortunately this still doesn't work :(
 

post #9 of 10
Thread Starter 

Can't believe this still doesn't work in firefox, after 2 months. Disappointed


Edited by Ultrainferno - 2/21/13 at 1:31am
post #10 of 10

Ultrainferno, would it be possible for you to use a free piece of software like Jing to capture this happening?  I'd like to add it to the ticket so that the tech team can see it happening as you do.  

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › X Unread posts button doesn't work anymore