Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Headphone Amps › FiiO E07K ANDES Review and Help Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FiiO E07K ANDES Review and Help Thread - Page 60

post #886 of 1297
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post

DS vs WASAPI

If properly setup, DS shouldn´t sound too different (or shouldn´t show any difference). It all depends on other sounds played at the same time having different samplerates.

post #887 of 1297
Quote:
Originally Posted by Moolok View Post


For me the combination works great. I mostly use AKG K601 phones (120 ohm) and there's plenty power to spare and the sound is good (IMO). I use J.River MC18 with WASAPI.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Reading that... I won´t ever need the E09K, even then I´m thinking about it.

post #888 of 1297
Quote:
Originally Posted by Marlene View Post

Quote:
Originally Posted by Moolok View Post


For me the combination works great. I mostly use AKG K601 phones (120 ohm) and there's plenty power to spare and the sound is good (IMO). I use J.River MC18 with WASAPI.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Reading that... I won´t ever need the E09K, even then I´m thinking about it.

Hehe! I know that feeling biggrin.gif

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
post #889 of 1297
Thread Starter 

Thank you friends for getting my review to 100k views! Glad I was able to help so many people!

post #890 of 1297
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post

Thank you friends for getting my review to 100k views! Glad I was able to help so many people!

 

You did a great job Panda, I bought it because of you! :)

post #891 of 1297
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ashade View Post

 

You did a great job Panda, I bought it because of you! :)

I scour forums and reddit a lot. I like to think that my review was one of a few other reviews that helped people make an educated descision on whether to get the ANDES or not. I like to think that. It probably isn't as true, but hey, I can dream. biggrin.gif

Thanks for the compliments.

post #892 of 1297
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post

I scour forums and reddit a lot. I like to think that my review was one of a few other reviews that helped people make an educated descision on whether to get the ANDES or not. I like to think that. It probably isn't as true, but hey, I can dream. biggrin.gif

Thanks for the compliments.

Your review certainly helped me too in my decision. So a thank you from me too normal_smile%20.gif

post #893 of 1297
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post

Thank you friends for getting my review to 100k views! Glad I was able to help so many people!

 

Quote:
Originally Posted by Ashade View Post

 

You did a great job Panda, I bought it because of you! :)

 

Quote:

Originally Posted by Marlene

View Post

Your review certainly helped me too in my decision. So a thank you from me too normal_smile%20.gif

 

 

Yes, thanks Panda.  I've had mine for a while but recently started using it as a standalone dac as well, thanks to the L7.  Versatility at its finest...

 

 

post #894 of 1297

Yeah just updated my U.S. version of the Galaxy S3 to 4.1.2 with A&T and I see that USB Audio playback should work with external DACs. No OTG cable to test though

post #895 of 1297

I updated my US ATT&T Galaxy S3 to 4.1.2 and the E07k still doesn't work for me when connected via USB OTG. I will try a few more things today, but it doesn't look good.

post #896 of 1297
Quote:
Originally Posted by Marlene View Post

Quote:
Originally Posted by Moolok View Post


Excellent review. I read it and enjoyed doing it. Especially since I own myself E07k, E07k, A1 and Audioquest Forrest USB. I consider now purchasing Audioquest RCA cable for connecting E09k to A1.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Thank you very much! Audioquest cables are very good... but also expensive. I think that a less expensive Audioquest cable might work very well... but I don´t know the price you have in mind.

 

Just ordered Audioquest Evergreen 0.6m RCA-RCA cable for my E09k and A1.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
post #897 of 1297

Hi all i got a problem:

I got a e07k with a LOD into the ipod 6g.

When i push down a little bit on the LOD connector i lose a channel.

This can be a problem on the ipod side or the LOD cable?

 

Thanks

post #898 of 1297
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TommyNavara View Post

Hi all i got a problem:

I got a e07k with a LOD into the ipod 6g.

When i push down a little bit on the LOD connector i lose a channel.

This can be a problem on the ipod side or the LOD cable?

 

Thanks

It's the LOD cable. When you push down on the rectangular portion, the pins on the LOD lift off from the pins on the iPod creating a loss of channel.

 

I had this happen to me with the iPod 2G. Previous iPod's didn't have the tight LOD fit that new iPods'/iPhones have. 

 

The L9 LOD would always wiggle and move while in the 2G, but the moment I connected the LOD to my 4S, it was tight, very tight. 

post #899 of 1297
Quote:
Originally Posted by bowei006 View Post

It's the LOD cable. When you push down on the rectangular portion, the pins on the LOD lift off from the pins on the iPod creating a loss of channel.

 

I had this happen to me with the iPod 2G. Previous iPod's didn't have the tight LOD fit that new iPods'/iPhones have. 

 

The L9 LOD would always wiggle and move while in the 2G, but the moment I connected the LOD to my 4S, it was tight, very tight. 

Thanks for your reply Mr Panda.

I got the L9, yes.

You know something that i can do to handle this?

post #900 of 1297
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TommyNavara View Post

Thanks for your reply Mr Panda.

I got the L9, yes.

You know something that i can do to handle this?

Try not to touch the LOD....?

 

Or use sstuff to try to secure it from moving

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Headphone Amps
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Headphone Amps › FiiO E07K ANDES Review and Help Thread