New Posts  All Forums:Forum Nav:

Whiplash - have they gone missing? - Page 9

post #121 of 181

almost 5 mths since i send for repair, contacted craig through emails. 

got reply from craig for first few emails, but no response after 4-5 emails. so far no updates for the cable. 

Gear mentioned in this thread:

post #122 of 181
Got an update. Cable shipped.
post #123 of 181

craig!! im awaiting on my eta of sending my cable...do reply my PM to you. =) i sent again

post #124 of 181

A response to my last PM would be swell.

post #125 of 181

Hi Craig
My order is 1200001459
 

i still havent received my LOD yet,

and u have promised me that you will send immediately

 

Please check PM

 

Mike

post #126 of 181

CONTACTED! =)


Edited by chesterljh - 5/7/13 at 3:32am
post #127 of 181

I am getting no responses from Craig.  I paid $50 to have my balancedWhiplash IEM cable repaired over 2 months ago and shipped it to him along with an RMA.  I have not received back a repaired cable, let alone any responses to my e-mails asking for a status update.  Craig, what gives?


Edited by minimus - 5/17/13 at 11:19am
post #128 of 181
PM sent..
post #129 of 181
Quote:
Originally Posted by SACD-Man View Post

PM sent..

Replied to your PM with all the information you asked for from the RMA.  I have not received any response or a repaired IEM cable.  Can you give me a status update?  It is now close to 3 months since I paid for the repair and sent the cable to you...

post #130 of 181
Quote:
Originally Posted by minimus View Post

Replied to your PM with all the information you asked for from the RMA.  I have not received any response or a repaired IEM cable.  Can you give me a status update?  It is now close to 3 months since I paid for the repair and sent the cable to you...

 

I still have not gotten any response.  As someone who purchased two Whiplash cables, I thought I qualified as a loyal customer normal_smile%20.gif

post #131 of 181

Hi Craig

I just send PM to you again, Please check your PM.

I order your via email, so I didn't have order id.

Please refer my order from PM.

Thanks

post #132 of 181

Hi Craig,

 

I have been emailing you a lot trying to get my cable back. At this point, I would be more than happy to just get a refund.

 

Thanks

post #133 of 181

 I propose we keep posting to this thread daily so it stays at the very top of this forum, keeping as many Head-Fier's as possible aware of the "issues" surrounding Whiplash Audio until they are resolved. 

post #134 of 181

craig...i pmed u again.. =(

post #135 of 181

Craig informed me about my order was shipped since May,31.

For now I didn't received it yet and can't tracking it too.

New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gear mentioned in this thread: