Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Audio-GD NFB-11.32 & NFB-11 (2014) (Delivery & Impression Thread)!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Audio-GD NFB-11.32 & NFB-11 (2014) (Delivery & Impression Thread)!!! - Page 62

post #916 of 1386
i using firmware #7
post #917 of 1386

What would pair better with these, Audeze LCD-2s or HE-500s? I like flat response to 20hz and even lower if possible. I think a jergpad modded HE-500 would nail the sound I'm looking for. Just need to save up.


Edited by bhazard - 8/9/13 at 7:10am
post #918 of 1386

Does anyone else have this issue with their 11.32? When you start the playback of a music track, there is a loud pop in the left channel before the music starts playing.

 

I made sure that it was persistently left channel (by cable swapping tests), and it's a very loud pop on 32-bit, and quieter but still audible pop on 24-bit/16-bit.

post #919 of 1386
Quote:
Originally Posted by jerg View Post

Does anyone else have this issue with their 11.32? When you start the playback of a music track, there is a loud pop in the left channel before the music starts playing.

I made sure that it was persistently left channel (by cable swapping tests), and it's a very loud pop on 32-bit, and quieter but still audible pop on 24-bit/16-bit.

I have this as well.
post #920 of 1386

does anyone know if i can use IEMs with this dac/amp combination?

post #921 of 1386
Quote:
Originally Posted by jerg View Post

Does anyone else have this issue with their 11.32? When you start the playback of a music track, there is a loud pop in the left channel before the music starts playing.

 

I made sure that it was persistently left channel (by cable swapping tests), and it's a very loud pop on 32-bit, and quieter but still audible pop on 24-bit/16-bit.

would try to check this.

 

one thing I noticed with the internal amp is that there's sound even though the volume is at the minimum setting (fully counter clockwise) using a 600 ohm headphone.   

post #922 of 1386
Quote:
Originally Posted by angelo898 View Post

does anyone know if i can use IEMs with this dac/amp combination?

 

You sure can, sounds great.

post #923 of 1386

so its a black background? I have both orthodynamics and sensitive IEMs, can i use both? is it just a gain switch?

post #924 of 1386
Quote:
Originally Posted by angelo898 View Post

so its a black background? I have both orthodynamics and sensitive IEMs, can i use both? is it just a gain switch?

 

 

IEMs can sometime pick up a little background noise when no music is playing, but it's not too troublesome.

post #925 of 1386
Quote:
Originally Posted by jerg View Post

Does anyone else have this issue with their 11.32? When you start the playback of a music track, there is a loud pop in the left channel before the music starts playing.

 

I made sure that it was persistently left channel (by cable swapping tests), and it's a very loud pop on 32-bit, and quieter but still audible pop on 24-bit/16-bit.

 

confirmed, I also have this pop [foobar2000 + WASAPI (event)]
post #926 of 1386

So it seems as though the "pop at the beginning of music playback" is a fairly prevalent issue with the 11.32. Hope we figure out a solution, and an official word about it.

post #927 of 1386
Quote:
Originally Posted by angelo898 View Post

does anyone know if i can use IEMs with this dac/amp combination?

 

Quote:
Originally Posted by BenF View Post

 

You sure can, sounds great.

+1

post #928 of 1386
Quote:
Originally Posted by jerg View Post

So it seems as though the "pop at the beginning of music playback" is a fairly prevalent issue with the 11.32. Hope we figure out a solution, and an official word about it.

Yes, there is a slight pop at the beginning of playback and when I skip around in a song. To me, it is a non issue, but if a fix did come around, I'd install it if it didn't affect sound quality. I use Via ASIO, so it doesn't matter what you use.

 

Of course, now that it has been pointed out, I can't "un-hear" it. I would have rather stayed in ignorant bliss.


Edited by bhazard - 8/10/13 at 9:24pm
post #929 of 1386
Quote:
Originally Posted by bhazard View Post

Yes, there is a slight pop at the beginning of playback and when I skip around in a song. To me, it is a non issue, but if a fix did come around, I'd install it if it didn't affect sound quality. I use Via ASIO, so it doesn't matter what you use.

 

Of course, now that it has been pointed out, I can't "un-hear" it. I would have rather stayed in ignorant bliss.

 

This is very disappointing. I'm about to order this unit. Those with this problem, are you using very new models, or older ones?

 

And has anyone contacted Audio-gd to ask them for a comment on this?

post #930 of 1386
It's not annoying actually. I noticed it only after jerg mentioned it.

Mine is a new one just got it last week, so maybe it only affects units after May 15?

Let's wait for kingwa's reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Audio-GD NFB-11.32 & NFB-11 (2014) (Delivery & Impression Thread)!!!