Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Headphones, Earphones and In-Ear Monitors › FitEar F111 — Impressions, Reviews & Discussion (previously TO GO! 111)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FitEar F111 — Impressions, Reviews & Discussion (previously TO GO! 111) - Page 56

post #826 of 835
Quote:
Originally Posted by gnarlsagan View Post
 
Quote:
Originally Posted by luisdent View Post

Wait, what? :-P. You found a treble peak in the f111? I thought under "typical" fit that it sounded smooth but rolled off. Where did you hear a peak? Or was this only with the 33ohms?

This was only with 33ohms.

 

Aaaahhhh.  I see.

post #827 of 835


Just wondering why the f111 is not displayed at the universals section?
By the yepp that is suyama's signature that i got from him personally at mook headphone festival. Anw is f111 really a baby 334?
post #828 of 835
Hi all. Just bought this remarkable iem yesterday. I own blackberry z10. One major problem, no sound comes out from my triple 1 everytime I plugged it in z10 (tried it with another triple 1 too). Songs played, but no sound. Tried it on other device such as ipod, iphone,ipad, working well. Tried other iem to my z10 (asg,and other) working well too. Safe to say that no problem w my z10.

One thing that worked's, it went well with an amp plugged in it.
Blackberry Z10 + 111 : no sound
Blackberry Z10 + amp + 111 : yes sound

Help?

Thank you
post #829 of 835
My blackberry don't work too, same if you plug Viablue.
post #830 of 835
Nes, that you? @audiofreakie
post #831 of 835
Yes I am biggrin.gif
post #832 of 835
Quote:
Originally Posted by tri adi View Post

Hi all. Just bought this remarkable iem yesterday. I own blackberry z10. One major problem, no sound comes out from my triple 1 everytime I plugged it in z10 (tried it with another triple 1 too). Songs played, but no sound. Tried it on other device such as ipod, iphone,ipad, working well. Tried other iem to my z10 (asg,and other) working well too. Safe to say that no problem w my z10.

One thing that worked's, it went well with an amp plugged in it.
Blackberry Z10 + 111 : no sound
Blackberry Z10 + amp + 111 : yes sound

Help?

Thank you

I have no experiences with blackberry whatsoever but I'm guessing it's a hardware limitation on the blackberry.
The impedance of these earphones seem to be very low so maybe your phone isn't providing enough current
post #833 of 835
Quote:
Originally Posted by airo View Post

I have no experiences with blackberry whatsoever but I'm guessing it's a hardware limitation on the blackberry.
The impedance of these earphones seem to be very low so maybe your phone isn't providing enough current

It could
post #834 of 835

I am really interested with this one. unfortunately my ear maybe too tiny. 
I'd like to mention another brand, like InEar StageDiver have a shrink version from the original, like SD-2s and SD-3s.
May Suyama San would like to design the tiny version,..  :biggrin:

post #835 of 835

Any Australians wanna swap their 003 cable for a 001 cable?

Would prefer a right angle lighter plug personally for my travels.

 

Gotta top up a bit obviously, but this would be a good cheap upgrade!

New Posts  All Forums:Forum Nav:
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Headphones, Earphones and In-Ear Monitors › FitEar F111 — Impressions, Reviews & Discussion (previously TO GO! 111)