Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Schiit Owners Unite
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Schiit Owners Unite - Page 311

post #4651 of 7495
Quote:
Originally Posted by kothganesh View Post

Quote:
Originally Posted by Dook0 View Post

Hi everyone,
I would like to pull the trigger for the gungnir and mjolnir combo.
The thing is I am moving a lot (every 6 months) mostly in Europe and US.
Is there any custom/mod for switching between 115V and 230V ? That could be awesome !

Thank you !
Quote:
Originally Posted by Dook0 View Post

Hi everyone,
I would like to pull the trigger for the gungnir and mjolnir combo.
The thing is I am moving a lot (every 6 months) mostly in Europe and US.
Is there any custom/mod for switching between 115V and 230V ? That could be awesome !

Thank you !
I was in the same boat and ended up with the 230v. You just need to keep a transformer with you whenever you are in the "other" voltage zone.
Good luck.

Thanks guys
I think I will do the same. Any ideas for a good transformer for a mjolnir 230V to plug in the US 110 V ? Will it have some noise induced by the transformer ?
post #4652 of 7495

curiosity is really fracking the schiit outta me, curious to try modi, but I have dacport LX. wanna try the vali, but i have magni. satisfaction and curiosity collides, supernova!!

post #4653 of 7495

Schiit Vortex

post #4654 of 7495
Quote:
Originally Posted by Tuco1965 View Post
 

Schiit Vortex

 

Schiit Storm

post #4655 of 7495

The Schiit hit the fan

post #4656 of 7495

Schiit Ass Guard on!

post #4657 of 7495

Ugh, my DAC died last night. Anyone experience what I'm experiencing or have some thoughts?

post #4658 of 7495

I just got a new Schiit Valhalla tube amplifier, only having a slight problem.

When i connect my headphones to the amplifier and dont play any music i hear a hiss / stutter on the left side of my headphones (Hd800)

(if i switch the cable the stutter is on the other side). My HD 800's are fine.

 

No source connected > Volume turned 0% = Stutter

Source connected > Volume turned 0% = Stutter

Source connected > Music playing = stutter (you can't hear it at higher volumes, but still at lower volume)

 

Will this problem fix itself as the tubes burn in? or do i have faulty tubes / a broken amp?
 

post #4659 of 7495
Quote:
Originally Posted by Chris ofc View Post
 

I just got a new Schiit Valhalla tube amplifier, only having a slight problem.

When i connect my headphones to the amplifier and dont play any music i hear a hiss / stutter on the left side of my headphones (Hd800)

(if i switch the cable the stutter is on the other side). My HD 800's are fine.

 

No source connected > Volume turned 0% = Stutter

Source connected > Volume turned 0% = Stutter

Source connected > Music playing = stutter (you can't hear it at higher volumes, but still at lower volume)

 

Will this problem fix itself as the tubes burn in? or do i have faulty tubes / a broken amp?
 

You might as well not waste too much time and start a conversation going with customer support.

post #4660 of 7495
Thread Starter 

Sounds like a bad tube.  Inform Schiit, and they'll send you some new ones.

post #4661 of 7495
Quote:
Originally Posted by Chris ofc View Post
 

I just got a new Schiit Valhalla tube amplifier, only having a slight problem.

When i connect my headphones to the amplifier and dont play any music i hear a hiss / stutter on the left side of my headphones (Hd800)

(if i switch the cable the stutter is on the other side). My HD 800's are fine.

 

If you switch the cable to other side and the problem followed that could mean the cable or your source may be the issue.

What cable are you talking about?

post #4662 of 7495

Talking about the headphone cable..

Got a brand newHD800 cable in today.. so that cant be the problem.

 

Edit: i even tested it with an HD555, same problem / stuttering.

post #4663 of 7495

definitely sounds like a tube to me. Call support they will fix you up.

post #4664 of 7495
Swap the tubes around and see if the noise follows.
post #4665 of 7495
Thread Starter 

As a follow up to a previous request, I was able to try out the Bifrost USB v2 tonight.  Compared to coax and optical, I can't hear any difference.  It works great as far as I'm concerned.  I'll rarely use it because I use the coax from my iPod dock.  But it's nice to know that it works great and gives me more flexibility.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Schiit Owners Unite