or Connect
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Schiit Owners Unite
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Schiit Owners Unite - Page 231

post #3451 of 12183
Quote:
Originally Posted by moriez View Post
 

 

I don't think you would have to uninstall xonar. Unknown error? Is that the exact Windows message?

 

uninstall my xonar still same thing. its not completing install.

 

i try on my windows 8 notebook and it installed fine >< just my computer

 

post #3452 of 12183

Strange error. Hopefully this can help. If it were me I'd remove all audio-devices including the Nvidia with right click in Device Manager and choose Uninstall. Don't reboot before all audio devices are removed. Instead of reboot choose shutdown and restart in safe mode. When at desktop first install the C-Media again. Let me know if that did it.

post #3453 of 12183

try to install in safe mode same thing. I even unpluged all my usb expect for mouse and keyboard and bitfrost dac T_T

 

CmeAuVist64.exe cmedia driver keeps failing to be install. I add drives manual still no luck

 

I dont know whats wrong

 

I used windows 7 ultimate with sp1 upgrade 

post #3454 of 12183

Uhh, PM'ed

post #3455 of 12183

Bifrost showed up today! I'm pretty much beside myself while I wait to get home and try it out...

post #3456 of 12183
Quote:
Originally Posted by LibraryGuy View Post
 

Bifrost showed up today! I'm pretty much beside myself while I wait to get home and try it out...


oh you're in for it !!

and i like the non-crazy part of idaho, i'm from the non-redneck part of alabama

post #3457 of 12183

this is driving me crazy.... 

 

can't get the bloody usb 1 gen to work (which I got from another head fier since he upgraded to usb 2)

 

works on windows 8 laptop but no windows 7 pc....

 

 

driver device status 

"This device cannot start. (Code 10)" grrr

post #3458 of 12183
Quote:
Originally Posted by MajorError View Post
 

New forum member here...

 

I'm sporting the Gen1 USB Bifrost and Lyr combo to drive my AKG 701s.  The Gen2/Uber upgrade is something I plan to do sometime soon...

The supplied JJ tubes sounded rather lifeless, and now I find myself bouncing between the gold-pin Teslas and NOS Russian 6H23n-EB that a friend got me as a gift.

 

Tried the JJ tubes on a friend's rig... was not impressed at all. Does not do the Lyr justice IMO.

post #3459 of 12183
Quote:
Originally Posted by LibraryGuy View Post
 

Bifrost showed up today! I'm pretty much beside myself while I wait to get home and try it out...

 

Where is my optical cable!?!?!

post #3460 of 12183
Quote:
Originally Posted by jaywillin View Post
 


 

and i like the non-crazy part of idaho, i'm from the non-redneck part of alabama

 Georgia? :biggrin:

post #3461 of 12183
Quote:
Originally Posted by pelli View Post
 

 Georgia? :biggrin:


actually, i lived most of my life in georgia, just move to bama about 3 yrs ago

post #3462 of 12183
Quote:

Thanks for the link.

post #3463 of 12183
 
Quote:
Originally Posted by balancebox View Post
 

this is driving me crazy.... 

 

can't get the bloody usb 1 gen to work (which I got from another head fier since he upgraded to usb 2)

 

works on windows 8 laptop but no windows 7 pc....

 

 

driver device status 

"This device cannot start. (Code 10)" grrr

 

Shoot Schiit support an e-mail I'd say. Or, make a system image of your current Windows installation and try a re-install of the OS?

 

Quote:
Originally Posted by vegasf1 View Post
 
Quote:

Thanks for the link.

 

You're welcome.

post #3464 of 12183
Quote:
Originally Posted by balancebox View Post
 

this is driving me crazy....

 

can't get the bloody usb 1 gen to work (which I got from another head fier since he upgraded to usb 2)

 

works on windows 8 laptop but no windows 7 pc....

 

 

driver device status

"This device cannot start. (Code 10)" grrr

it does work on Win7, I had the gen one before ubering mine.  Try deleting all USB entries in device manager and let windows re-install them.  Also, just to make sure, did you install the Schiit driver from their site?  It needs to be initialized on each USB port the first time you plug in the device.

 

From Tom hardware.com: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/code-10-error.htm

excert from the link:

Important: If a USB device is generating the Code 10 error, uninstall every device under the Universal Serial Bus controllers hardware category in Device Manager as part of the driver reinstall. This includes any USB Mass Storage Device, USB Host Controller, and USB Root Hub.

Note: Properly reinstalling a driver, as in the instructions linked above, is not the same as simply updating a driver. A full driver reinstall involves completely removing the currently installed driver and then letting Windows install it over again from scratch.

 

Google is a wonderful thing...

post #3465 of 12183
Quote:
Originally Posted by bearFNF

 

 

Google is a wonderful thing...

its saved my rear end a time or two, and still finding new cool things google now can do on my phone !

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Schiit Owners Unite