Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Schiit Owners Unite
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Schiit Owners Unite - Page 120

post #1786 of 6194

If your looking for some small isolation feets.

http://www.ebay.ca/itm/4-SORBOTHANE-HEMISPHERE-1-2-12mm-VIBRATION-ISOLATION-FEET-MINI-PODS-SMALL-/251232796378?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3a7ea43eda&_uhb=1#ht_1537wt_1398

post #1787 of 6194

Yes I am curious about the statement DAC for sure.  I'm almost certain I won't have any cash to burn when releases.

post #1788 of 6194

There's some new Schiit I haven't seen mentioned anywhere, PYST USB cables. No pictures are posted but it is a 1 meter silver plated copper cable for $20. 


Edited by Radioking59 - 3/23/13 at 6:01pm
post #1789 of 6194
Quote:
Originally Posted by Radioking59 View Post

There's some new Schitt I haven't seen mentioned anywhere, PYST USB cables. No pictures are posted but it is a 1 meter silver plated copper cable for $20. 

 

Sounds interesting.

post #1790 of 6194

Initial impressions of the MnM stack that just arrived today. They clear up a little congestion on the Vmoda m-100's (though it's really a non-issue as they are almost entirely for on the go use). I don't really listen to music through my Sennheiser HD 558's (a select few genres work nice though) and in all likelihood they will continue their function for gaming/skype/movie use. 

 

Now the real test is the Hifiman he-400's that are taking an eternity to arrive. 

post #1791 of 6194

Also, is anyone else's power plug on the back of the Magni a little finicky? The tiniest movement and it loses power. Not sure if it's a design issue or a defect in mine?

post #1792 of 6194
Quote:
Originally Posted by Radioking59 View Post

There's some new Schitt I haven't seen mentioned anywhere, PYST USB cables. No pictures are posted but it is a 1 meter silver plated copper cable for $20. 

Nice, i wonder if they will also do 6 inchers.... to keep things tidy.... 

post #1793 of 6194

Here's my Schiit ... power supply died and volume knob broke off with in a 1/2 hour's ofuse ... I'd say less than 30 minutes.

 

 

Schiit Magni, power supply died and knob broke off in less than a few minutes of use. Damn.

 

mad.gif  Son of a .... 

post #1794 of 6194
Quote:
Originally Posted by kwonberry View Post

Also, is anyone else's power plug on the back of the Magni a little finicky? The tiniest movement and it loses power. Not sure if it's a design issue or a defect in mine?

That would be a defect IMO, I have transported mine more than a few times with no problems plugging and unplugging the power supply
post #1795 of 6194

Wow... Man you raped that magni hard...

 

jokes aside.... thats rare, was it loose when you first got it.?

post #1796 of 6194
Quote:
Originally Posted by Johnnyhi View Post

Wow... Man you raped that magni hard...

 

jokes aside.... thats rare, was it loose when you first got it.?

I think you're talking to me.  IF so, yes, it seemed loose from the beginning - a little sloppy.  I jiggled it to see what was going on and it just wiggled out.  Seems to be held in by four little metal clips - probably and easy fix but I'll let them fix it for me.  As far as the power connection goes, mine felt fine, just the power supply itself died.  16VDC power supplies I don't have laying around :(

post #1797 of 6194

I'm looking at it now, I think the volume knob assembly was at fault.  Looking at the amp (and I can actually see it in the picture), the tab on the lower left is pressed all of the way down where as the other 3 are not.   Like the 3 tabs were holding to the knob itself and the 4th wasn't - which a). make the knob look crooked (as it did) and b.) make it so the other 3 didn't really have a good grip on it.  Seems like an easy fix but if I'm sending it in, I don't want to mess with it.

post #1798 of 6194

Yep, I'd just email them and send it in.  I'm sure they will take care of you.

 

I have no such issues with my M&M after carting them all over the place.

post #1799 of 6194

I just realized the power supply is 16VAC, not DC.  The amp won't turn on and the power supply does measure about 18VAC.  It'll definitely be going back - sounds like something internal went bonkers.  Bum deal.

post #1800 of 6194
Quote:
Originally Posted by areinike View Post

I'm looking at it now, I think the volume knob assembly was at fault.  Looking at the amp (and I can actually see it in the picture), the tab on the lower left is pressed all of the way down where as the other 3 are not.   Like the 3 tabs were holding to the knob itself and the 4th wasn't - which a). make the knob look crooked (as it did) and b.) make it so the other 3 didn't really have a good grip on it.  Seems like an easy fix but if I'm sending it in, I don't want to mess with it.

I guess that magni didn't like the way you handle it. Good luck with your next unithappy_face1.gif

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Schiit Owners Unite