Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Decware Appreciation Thread (MT review up on first page 2-10-12)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Decware Appreciation Thread (MT review up on first page 2-10-12) - Page 79

post #1171 of 1235
Quote:
Originally Posted by negura View Post
 

 

:beerchug: Glad you're enjoying! I am already missing it while waiting for my KGSSHV. Another month to go on a lesser speaker amp. 

Thanks man!:beerchug: I can relate with why you are missing it :D Don't worry it will be in good hands :D


Edited by dan.gheorghe - 12/10/13 at 5:24pm
post #1172 of 1235
Thank you for the comparison AiDee.
post #1173 of 1235

Just got this e-mail from Steve about Decware's e-mail trouble:

 

 

image.png

Hi Eric,

We're sorry to bother you!  Our e-mails at decware.com were blacklisted on DEC 12 at approximately 3:12 P.M. for reasons yet to be discovered - meaning that all attempts to e-mail anyone at decware.com will result in bounced e-mails.   We can't receive these e-mails that are sent to decware.com

NEW CONTACT EMAILS:

Sarah: sarah@zenamps.com   (was sarah @ decware.com)

DeVon: dev@zenamps.com  (was dev @ decware.com)

Steve: steve@zenamps.com (was zen @ decware.com)

Josh: josh@zenamps.com (was josh @ decware.com)

 

Please use the above e-mails for future communications!

 
post #1174 of 1235

Did anybody experience a subtle hum with taboo mk3 and low impedance headphones? I am getting a very subtle humm on the left channel.

post #1175 of 1235

I did not have any Hum, Dan. However, I was using Sennheiser's exclusively.

post #1176 of 1235
Quote:
Originally Posted by dan.gheorghe View Post

Did anybody experience a subtle hum with taboo mk3 and low impedance headphones? I am getting a very subtle humm on the left channel.

Trying different tubes with my Decware CSP2+ I did run in to a hum. Swapped out tubes till I found the problem tube, a 6DJ8. Put in a different 6DJ8 and the hum was gone. Your problem may be a bad tube.
post #1177 of 1235
Quote:
Originally Posted by dan.gheorghe View Post

Did anybody experience a subtle hum with taboo mk3 and low impedance headphones? I am getting a very subtle humm on the left channel.

A few of us have Taboos with hum and noise floor issues. I've tried everything (short of sending it back) but just live with it now.
post #1178 of 1235
Quote:
Originally Posted by Kendoji View Post


A few of us have Taboos with hum and noise floor issues. I've tried everything (short of sending it back) but just live with it now.

I have tried everything myself with no result. I have noticed the humm growing on the left channel only when turning on the Lucid Modes : ~2X with the old lucid mode and ~ 4-5x with the new lucid mode.

post #1179 of 1235
Quote:
Originally Posted by dan.gheorghe View Post
 

I have tried everything myself with no result. I have noticed the humm growing on the left channel only when turning on the Lucid Modes : ~2X with the old lucid mode and ~ 4-5x with the new lucid mode.

Are you using stock tubes?

I looked at your profile and with that power regenerator its probably not coming through an outlet. 

Most likely coming from your tubes.


Edited by mwindham08 - 12/16/13 at 5:12am
post #1180 of 1235
Quote:
Originally Posted by mwindham08 View Post
 

Are you using stock tubes?

I looked at your profile and with that power regenerator its probably not coming through an outlet. 

Most likely coming from your tubes.

I have many tubes and switched them to see if they are at fault, but it seems they aren't.

post #1181 of 1235
Quote:
Originally Posted by dan.gheorghe View Post
 

I have many tubes and switched them to see if they are at fault, but it seems they aren't.

Ahh ok just checking. 

post #1182 of 1235
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by AiDee View Post

If tink97 (thread starter) still watches this thread...might be good to link to negura's post from post 1?

Looks likely to be valuable and would be nice to make it easy(ish) to find.

 

 

Yep still around though not too much active anymore in headphones,  if someone could tell me how to link it to the first post i am more than happy to do it.


Edited by tink97 - 12/16/13 at 6:34am
post #1183 of 1235
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Nyvar View Post
 

tink97 also is jumping on the toriii IV band wagon.   Mine will finally arrive on Monday.   Next time I think I'll go for 2 day shipping.   Was so hoping for Friday, but shipped and picked up were a day apart.  :(  

 

 

Hey Nyvar,

 

Yep I did get a torii IV about a month or so ago and really do love it.  I really love my mini Torii and have used it happily ever since I started this thread but I have always wanted to get a torii but just had to save up the money heh.  The Torii IV is great in bringing the music to life,  the bass and imaging is astounding and i have been using the KT66 tubes from decware.

 

Tink97

post #1184 of 1235
Hey tink good to see you! I'm much more a speaker guy myself...headphones have just been more convenient in recent years.

AFAIK go to the post you want to link, right click the #xxxx of xxxy part (top right) and copy link. Then go edit your first post. Crudest method is to paste the link in whole (and of course add a sentence explaining what it's for!).

Neater is to highlight part of the sentence then use the link icon to make the connection.

I just tried that with negura's post - let's see if it works.

If done in mobile mode, the links seem to be a bit approximate. They take you to the page but not always the exact post. Desktop mode might be better?

Edit: to make a liar out of me, the link I inserted above takes me straight to negura's post confused.gifbiggrin.gif
Edited by Argo Duck - 12/16/13 at 9:42am
post #1185 of 1235

Does any one have a link to or pdf of the Taboo MK II SE84TS+ / 2009 to 2012 manual they'd be willing to email to me? 

 

Thanks!

 

Ravyn

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › Decware Appreciation Thread (MT review up on first page 2-10-12)