Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › iBasso DX100:24 bit for bit, PG 1> Reviews & Impressions, Downloads, VIDEO, NEW Firmware 1.4.2.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

iBasso DX100:24 bit for bit, PG 1> Reviews & Impressions, Downloads, VIDEO, NEW Firmware 1.4.2. - Page 553

post #8281 of 12738
Quote:
Originally Posted by turokrocks View Post


Not wanting to be disrespectful, but.......

none taken smily_headphones1.gif just woke up lol, I really meant that ibasso should fix the music player software bugs soon.

I'm on 1.1.7 and used the album cover grabbers to put artwork. Recently just installed a 64gb microsd, then after reboot, the all the artworks disappeared. anyone experienced this?
post #8282 of 12738
Quote:
Originally Posted by xnuthecaveman View Post


Hi Lee, what amp did you use for your LX to compare? is this comparing against the line out of dx100? just curious about dx100 implementation of sabreDAC - maybe jitter/clock? want to rule out the amp section
smily_headphones1.gif


I use the UHA6 MKII with it. I also have the T1 from Tralucent but don't use it as much on my desktop because it's volume pot isn't quite as good at lower volumes (it gets a bit too loud for this application). I also have a Triad L3 which I really wanna use lol but until  I have my charger I won't be able too :(. I don't think jitter has anything to do with it. Just the DACport LX (pure DAC) is better overall. More dynamic, super transparent/resolving and open. Love the mids very much on the LX. Also it's Class A rated and is always running hot. Just really not much of a comparison between them.


Edited by lee730 - 10/11/12 at 4:17pm
post #8283 of 12738
Quote:
Originally Posted by xnuthecaveman View Post


Hi Lee, what amp did you use for your LX to compare? is this comparing against the line out of dx100? just curious about dx100 implementation of sabreDAC - maybe jitter/clock? want to rule out the amp section
smily_headphones1.gif


LOL and you already answered  my email Lee Thanks mate

post #8284 of 12738

Regarding the sleep mode. I left it on for about 8 hours in sleep mode (well the one that I put it into manually) and it drained the battery by 6 percent in 8 hours time. ;) Not bad I think. This is on 1.1.7. Not sure what 1.2.3 will be like but won't bother wasting my time on that crumby firmware.
 

post #8285 of 12738

^

i get the same thing before when i put the dx100 on standby using 1.1.7 firmware

post #8286 of 12738

Is there a website where I can get a replacement screen shield for the DX100?

 

Sorry for inquiring on non-technical problems/issues. 

 

Thanks,

Andy

 

On a side note: Seriously annoyed and irked that I have a single dead pixel that is noticeable on the screen when I first turned it on...


Edited by Mcberto - 10/11/12 at 4:56pm
post #8287 of 12738

amazon.japan has them and also sells the hibino case. Thing is getting it imported to you. You can try tenso.com for forwarding....
 

post #8288 of 12738

I actually got the silicone case from amazon japan and delivered through tenso. cost me 50 bucks total though. not looking forward to pay 20+ bucks for a screen shield...

post #8289 of 12738
Quote:
Originally Posted by Mcberto View Post

I actually got the silicone case from amazon japan and delivered through tenso. cost me 50 bucks total though. not looking forward to pay 20+ bucks for a screen shield...


Hmm too bad you didn't order it at the same time. I ordered both as it made sense to. You didn't see it listed right next to the DX100 case on the amazon page?

post #8290 of 12738

Did anyone else have dead pixels on their screen? 

post #8291 of 12738
Quote:
Originally Posted by Mcberto View Post

Did anyone else have dead pixels on their screen? 


Not me.

 

I get zero drain of the battery for ~4 hours on 1.2.3, when I manually shut down all apps and turn the screen off. Is there a way to really put it on standby?

post #8292 of 12738
Quote:
Originally Posted by TheUbiquitous View Post


Not me.

 

I get zero drain of the battery for ~4 hours on 1.2.3, when I manually shut down all apps and turn the screen off. Is there a way to really put it on standby?


Here we go again . Those weird un known variables going on ,behaviour varying between different physical units of DX100

 

Man my battery sucks under same conditions

 

i installed 1.1.7 and will test tonight

post #8293 of 12738

FYI iBasso themselves sell screen protections. I haven't asked, but they might even stock the silicon protection. I got my screen protector for free while ordering extra mains adapters and a new backplate.

post #8294 of 12738

Now that i ve got my OTG cable working ,im wondering if i can get a usb hub working connected

to OTG cable ? im feeling doubtful as my 750 GB or was it 1 TB , i forgot ,HDD only shows

in udisk folder and i cant actually play music from it

 

My Samsung galaxy will tho ,maybe its the newer android os , im not sure

 

Any one attempted this feat ? id hate to order something and have to leg or bike many miles to

town to pick up an order that wont work LOL

 

Cheers
 

post #8295 of 12738

Is it possible to play all my music on shuffle because all my player is doing is replaying all the songs I manually pressed to play. So it's just a cycle of 26 songs at a time.

 

Still getting used to the player... 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › iBasso DX100:24 bit for bit, PG 1> Reviews & Impressions, Downloads, VIDEO, NEW Firmware 1.4.2.