Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › Hisound Studio & RoCoo Firmware Files
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Hisound Studio & RoCoo Firmware Files - Page 6

post #76 of 123

my bad. 

post #77 of 123

Hey guys, great news!! Jack from hisoundaudio told me they are planning a release of a new firmware in 15 days :)


Edited by Cryok95 - 6/29/12 at 9:23am
post #78 of 123

Great to hear. Any info on what's new/fixed?

post #79 of 123

The details aren't final yet but you guys may just be in for a surprise with this update. That's all I can say for now ;)
 

post #80 of 123

^for rocoo players or studio v?

post #81 of 123

I think for the Studio V. But knowing Jack he may apply this update to all his players if the other players exhibit similar problems. But we won't know for at least a couple more weeks.
 

post #82 of 123
Quote:
Originally Posted by Cryok95 View Post

Hey guys, great news!! Jack from hisoundaudio told me they are planning a release of a new firmware in 15 days :)

Thanks for good news)!

post #83 of 123

http://www.hisoundaudio.com/

 

domain expired

 

a bit worrying, hope everything is ok

post #84 of 123

 Thanks to those who responded to my post re difficulties with the firm ware

 

  I just can't get the firmware to work. I have tried many times following the very clear instructions. I have deleted and re downloaded

  just in case as well.. no difference... BAH !

 

  It seems i got a real dud... My player now won't recognise any files, plays no music and doesn't even respond to a reset..

 

  I have emailed Jack but no response as yet and i see the site seems to have gone.. 

 

  I was a bit sus at the beginning because the sound quality was nothing like it should be... No better than my phone with Neutron

  player.  I guess it's just one of those variances that can happen when dealing with a small bespoke company..  SIGH !

 

  You never know, it all may turn around yet.. 

post #85 of 123
Quote:
Originally Posted by Sauntere View Post

 Thanks to those who responded to my post re difficulties with the firm ware

 

  I just can't get the firmware to work. I have tried many times following the very clear instructions. I have deleted and re downloaded

  just in case as well.. no difference... BAH !

 

  It seems i got a real dud... My player now won't recognise any files, plays no music and doesn't even respond to a reset..

 

  I have emailed Jack but no response as yet and i see the site seems to have gone.. 

 

  I was a bit sus at the beginning because the sound quality was nothing like it should be... No better than my phone with Neutron

  player.  I guess it's just one of those variances that can happen when dealing with a small bespoke company..  SIGH !

 

  You never know, it all may turn around yet.. 


Email Jack @ service@hisoundaudio.com

 

or contact him via PM. Jack had been having issues witih PMs though and I'm not sure if the Mods are aware of this (maybe they could fix this issue if it hasn't been addressed yet).

 

Give him some time. He'll respond to you. You could just have a defective unit. Did you burn your unit in though? But when I first received my unit it was clear it was a far step ahead of my iphone (even amped).

post #86 of 123

website STILL down

 

I think Jack needs to let Head-fi readers what's going on

post #87 of 123

Site is accessible for me; still has the old firmware on the support site but it's up.

post #88 of 123

Any new updates on the upcoming firmwares? 

post #89 of 123
Quote:
Originally Posted by audionewbi View Post

Any new updates on the upcoming firmwares? 

 

Jack says that it should be released soon. He'll update on this thread.

 

*Fingers Crossed*

post #90 of 123

Good!!..

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › Hisound Studio & RoCoo Firmware Files