Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Problem editing classifieds
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem editing classifieds

post #1 of 9
Thread Starter 

About a week or two ago a problem has started occurring when editing classifieds with the edit listing hyperlink next to the bump listing and close listing links.  It opens up in bbcode instead of rich text and doesn't allow you to save changes; save button does nothing.  This happens on my laptop and iPhone.  However I can edit normally by using the edit button, next to the flag post button, like it is a normal post in the other forum sections.  See screen shot below for the issue:

Capture.JPG

post #2 of 9

Hi shotgunshane,

 

When you are attempting this on your laptop, which browser are you using?

post #3 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by joe View Post

Hi shotgunshane,

 

When you are attempting this on your laptop, which browser are you using?


Google Chrome. 

post #4 of 9

Thanks for the info.  I'm doing some testing and will file a ticket for this.

post #5 of 9

shotgunshane, are you letting the editor load completely?  I'm seeing HTML in your screenshot, not BBcode, and occasionally, you can see the HTML briefly if the editor isn't fully loaded or if you have clicked the "source" button in the editor. 

post #6 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by joe View Post

shotgunshane, are you letting the editor load completely?  I'm seeing HTML in your screenshot, not BBcode, and occasionally, you can see the HTML briefly if the editor isn't fully loaded or if you have clicked the "source" button in the editor. 


Yes I usually let it sit for an extra few seconds b/c "sometimes" it loads completely, although not recently.  I've never clicked the source button in the editor.

 

post #7 of 9

Thanks for the information!

post #8 of 9

Same happening to me and I can't start a new thread too since the Send button doesn't work.

 

edit:Firefox here.


Edited by BoogieWoogie - 12/20/11 at 1:05pm
post #9 of 9
Thread Starter 

Not sure if a fix was put in but the issue hasn't been happening lately and everything is working properly.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Problem editing classifieds