Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › "Groundhog Day" with new posts function
New Posts  All Forums:Forum Nav:

"Groundhog Day" with new posts function

post #1 of 8
Thread Starter 
I usually hit "new posts" and then page through everything. Today, it only seems to work for the first two pages, then takes me back to page one.

It happened a couple times and I had this strange feeling that I had seen everything before. biggrin.gif

Also, the feature usually pulls a few threads from the previous page onto the next one.

I don't think it's my browser, but I've only used the iPhone (iOS 4.something) today. I'll give it a try with a few browsers on the laptop when I get home.
post #2 of 8

I am also having the same problem. Using firefox 6.

post #3 of 8
Thread Starter 
I fiddled with the laptop tonight and found the same problem with Seamonkey (more or less Firefox tuned for OS X) and Safari. Also didn't work with the iPad (iOS Safari and Opera).

Would someone from Huddler please take a look at this?

I like to use the new posts function - easier than forum-hopping and turns up spam faster. Thanks.
post #4 of 8

Thanks for the heads-up, Erik.  We'll put a ticket in about this.

post #5 of 8

Erik, let me know if you're still seeing this behavior.  It appears fixed for me, but I want to confirm that you're seeing it fixed as well.

post #6 of 8
Thread Starter 
Working great - thank you so much!
post #7 of 8

It is working fine for me now too.

post #8 of 8
Thread Starter 
I should add that the board has been working quite well recently.

I know a lot of quiet work goes on, so just wanted to say 'thanks' for being on top of this as well as everything else. smily_headphones1.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › "Groundhog Day" with new posts function