Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Signature updates acting strange
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Signature updates acting strange

post #1 of 6
Thread Starter 

Anyone else experiencing odd behavior with their sig? I seem to be unable to update mine. When I try, it either disappears altogether or just goes back to the way it was.

 

I even tried deleting the entire thing and starting over, but that didn't help. I thought it was maybe just a browser issue (Chrome) but now I'm getting it with IE as well.

 

It doesn't matter if I use plain text or the drop down things.

post #2 of 6

What type of change are you attempting to make?  I am going to try and re-create the issue, and want to make a similar change as you are to best attempt to replicate it.

post #3 of 6
Thread Starter 

EDIT - better example, I just went to add some links in the "drop down" menu, or whatever we are calling that new feature. I selected 3 of my more recent reviews and saved it. That was the only change I made, and now my sig is not showing up at all. 

 

If I go in to edit, the sig section appears empty until I try to edit - then it appears again, and I can get it back to normal by getting rid of the drop down things. 


Edited by project86 - 8/15/11 at 12:15pm
post #4 of 6

Thanks for the information, Project86.  Which versions of Chrome and IE are you using?  And which version of Windows are you using?

post #5 of 6

Project86, try updating your signature now.

post #6 of 6
Thread Starter 

Joe, I think that did the trick! I'll keep playing with it for the next few days but I just made a few edits and each of them seemed to "stick". 

 

I'm on Chrome 13.0.782.112 (latest version) and IE8 8.0.6001.18702IC (older version, I never use it so don't bother to update).

 

Thanks again Joe, it seems like you have fixed my problems several times now. I appreciate it!

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Signature updates acting strange