Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Unable to post ad in FS forums
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Unable to post ad in FS forums

post #1 of 25
Thread Starter 

Hi, I didn't see any threads on this so I'm putting a new thread. Ever since the change in the FS area I have not been able to post an ad. I have only tried the headphone section so none of the other sections but I imagine they are the same. When I try to create a new ad and finish putting up the description, price, item and location the add photos link (or I assume it is a link) cannot be clicked and when I try to click submit or submit and add another it does not do anything.

 

I have tried using both firefox and chrome. I am using linux if that matters but everything was working before until the recent change.

 

Thanks

post #2 of 25

Are you still experiencing this problem?  I was just able to put up an ad without issue using OSX & Chrome.

 

post #3 of 25
Thread Starter 

I'm still unable to post an ad. I have only tried the headphone section.

 

The only link I'm able to click is the cancel button. Also I don't know if this is normal in the description I don't see the box above the place where you can type text which has a bunch of options like bold, italic, post image, video, smilies, etc.

post #4 of 25

Thanks for the information, Rawrster.  I've filed a ticket for this issue, and as soon as I have more information on it, I'll post it here.

post #5 of 25
Thread Starter 

Thanks.

 

Funny enough my phone browser using firefox can post new ads but my computer cant.

post #6 of 25

What OS and Browser are you using when you have this issue?

post #7 of 25
Thread Starter 

I am using Ubuntu 10.10 with Firefox and Google Chrome.

post #8 of 25

XP IE8, I also can't post an ad in the headphone FS forum. I can't put info in the "where will ship box". Don't get asked about photos and when I hit the submit button nothing happens.

post #9 of 25

Thanks for the details, guys.  I'm adding it to the ticket.

post #10 of 25

Same problem, posted here before seeing your thread http://www.head-fi.org/forum/thread/563117/can-t-post-ff-or-chrome I'm also using linux.

post #11 of 25

I found if I reboot my computer I can add a FS post.

 

In order to edit details in an existing FS post I found if I pull up the ad and "refresh" the screen the edit function works. If I don't refresh I can still change fields, but the Submit button doesn't work.

 

post #12 of 25

We are suffering the same effects here, too.

 

Some info:

 

OS: Ubuntu 10.10 64-bit, Kernel 2.6.35-30.56-generic
Browser: Firefox 5.0 for Canonical 1.0 with:
  • ABP 1.3.9
  • dTa! 2.0.7
  • Flash-Aid 2.1.1
  • Hide Menubar 4.0.20110415
  • Ubufox 0.9.1

 

Thank you very much.

post #13 of 25
Thread Starter 

It seems that I am now able to post ads in the FS. I just successfully posted an ad on my computer so I think the problem is fixed. Thanks!

post #14 of 25



 

Quote:
Originally Posted by fatcat28037 View Post

I found if I reboot my computer I can add a FS post.

 

In order to edit details in an existing FS post I found if I pull up the ad and "refresh" the screen the edit function works. If I don't refresh I can still change fields, but the Submit button doesn't work.

 



Ok guys, this doesn't work anymore. Now I just can't add a post to the "Cables, Tweaks" thread. After filling out the page and hitting submit, nothing happens.

 

To add to the frustration I can't add a location to the "ship to" field and I'm not allowed to add photos.

 

I'm running XP Pro service pk 3, IE 8.

 

post #15 of 25
Quote:
Originally Posted by fatcat28037 View Post



 



Ok guys, this doesn't work anymore. Now I just can't add a post to the "Cables, Tweaks" thread. After filling out the page and hitting submit, nothing happens.

 

To add to the frustration I can't add a location to the "ship to" field and I'm not allowed to add photos.

 

I'm running XP Pro service pk 3, IE 8.

 



Did someone poke some code?  I can now post with pictures but I still have to submit them edit detail to make an enter in the shipping field.

 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Unable to post ad in FS forums