Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Editing Signature only showing bbcode in plain text
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Editing Signature only showing bbcode in plain text

post #1 of 36
Thread Starter 

I can only edit my signature now by typing the associated code for paragraphs, bolding, URL ,etc.  This started happening about a week ago.  I use Chrome but it doesn't work on IE or Safari either.

 

 Untitled-1.jpg

post #2 of 36
Thread Starter 

Bump. It's acting as if I'm on the mobile browser on my iPhone and only giving me plain text options versus html.  I have to type everything in bbcode.  Very aggravating.

 

Edit: I have confirmed in my account details that I am set up for rich text editor.  In fact I do have rich text editor for all things but my signature!


Edited by shotgunshane - 7/3/11 at 6:14am
post #3 of 36
Thread Starter 

Bueller?

 

No thoughts, ideas or recommendations?  It is only when editing my sig.  It only lets me work in plain text.  All other forum posting works in rich text/html.  Please do not leave me to suffer with figuring out bbcode for my sig links and changes. mad.gif

post #4 of 36
I've opened a ticket for this, and as soon as I have more information for you, I'll post it.
post #5 of 36
Thread Starter 
Thanks!
post #6 of 36
Thread Starter 

Any update on this ticket?  I still only see plain text when updating my signature and have to figure out the bbcode, which is a royal pain.  I'm using Chrome 13.0.782.215 but it does it in IE as well.

post #7 of 36

I'm checking on the ticket now.  As soon as I have more information, I'll post here.

post #8 of 36
Thread Starter 

This is still occurring.  I thought I'd add a screen print to try an get a resolution.  It's been 5 months since I submitted this and I'd like to change my signature on a regular basis but it's entirely too complicated trying to figure out bbc code.

signature.JPG

post #9 of 36

I'll touch base with the tech guys to see what's going on with this.

post #10 of 36

shotgunshane, give it a try now.

post #11 of 36
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by joe View Post

shotgunshane, give it a try now.



Awesome!  It's working correctly now.  Thanks!

post #12 of 36
Thread Starter 

Hey Joe,

My signature is acting up again.  It doesn't show in code but instead it is putting in extra paragraph returns where there are none.  Please see attached.  See the preview above what I actually have typed:

 

sig.JPG

 

I don't have any extra returns between the rows and I can't seem to get rid of it.  Please help!

post #13 of 36
Thread Starter 

Apparently it is only showing this way in Google Chrome.  In IE9, Firefox 7 and mobile Safari it looks normal and without the extra spacing.  I'm about to upgrade Firefox and make sure it looks normal in the latest version.

 

My version of Chrome is 17.0.963.46 

post #14 of 36

I have no problems on Chrome-> Couldn't it just be as its exceeding the character space or something?

post #15 of 36
Thread Starter 

No, it's putting extra returns in your sig too.

Chrome:

dubbed chrome.JPG

 

Firefox 10:

dubbed.JPG

 

Pretty annoying looking huh?

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › Editing Signature only showing bbcode in plain text