Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › Hisoundaudio STUDIO-V Review
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Hisoundaudio STUDIO-V Review - Page 55

post #811 of 822
Quote:
Originally Posted by goodvibes View Post
 

Going to a 20111223 version of any of the FWs is not going to be a step back.

 

Translation:  FW 20111223 is better than FW 20130712, regardless of the date. Correct?

post #812 of 822

yup.

post #813 of 822
Quote:
Originally Posted by Flosa View Post
 

@Jack i've sent you my defective Studio V as you've asked me but no answer to my PM & emails........

 

How long ago? Are you sure you're sending to the correct e-mail?

post #814 of 822
Quote:
Originally Posted by treal512 View Post
 

 

How long ago? Are you sure you're sending to the correct e-mail?

to this address: uzhengyun at 126.com

That's this address i have

PM in august , response (send me your studio V) and nothing after (2 PM here and 1 mail)

I know the package has been delivered ( tracking number), 1 month ago

and now,,

Nothing...not very professionnal

post #815 of 822
Quote:
Originally Posted by Flosa View Post
 

to this address: uzhengyun at 126.com

That's this address i have

PM in august , response (send me your studio V) and nothing after (2 PM here and 1 mail)

I know the package has been delivered ( tracking number), 1 month ago

and now,,

Nothing...not very professionnal

 

Do you mean "fuzhengyun at 126.com" or "uzhengyun at 126.com?"

post #816 of 822
Quote:
Originally Posted by treal512 View Post
 

 

Do you mean "fuzhengyun at 126.com" or "uzhengyun at 126.com?"

I mean : fuzhengyun@126.com

post #817 of 822

Try e-mailing them again. I've had lapses in communication with them before too, but they always eventually respond. Also, I think recently there was a holiday of sorts in China.

post #818 of 822

Hi there guys, hope you guys don't mind me posting my video review on here

 

post #819 of 822

My V has a bad pop then shut down problem.   After 30 sec of playing there's a very loud pop then shut down, then I press the middle button and the song continues, then pop, screen blank etc.   Reset doesn't solve it.   Thoughts??

 

(Hope I'm not further jinxing myself following Jihaad Man's review, LOL, its even on the wrong thread, this is the V not anniv thread.)


Edited by soundbear - 1/9/14 at 4:33am
post #820 of 822

Check the anniversary 3 thread's last few pages regarding the interior screws. May be your issue.

post #821 of 822

update:   player told me to "repair and format drive"  which I did successfully 2x but still screen comes up to "repair and format" drive.   I did have a solder job done on the headphone jack, I think I'll take it back to them and see if the solder failed or if they see anything else wrong.

post #822 of 822

Likely the issue or the reassembly. To format the drive, do so while updating or you aren't really doing the entire internal drive. Check on update procedure and start that. After starting the update process and once discovered by the updater, you can find it in your computer drives and do formats and drive integrity checks. Make sure to leave the updater open while your checking and formatting the drive  and to complete the update process when your done with the drive.


Edited by goodvibes - 1/9/14 at 6:15am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › Hisoundaudio STUDIO-V Review