Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › rss feeds don't work
New Posts  All Forums:Forum Nav:

rss feeds don't work

post #1 of 9
Thread Starter 

Is this just me or is anyone else having problems with the rss feeds? I'm using firefox and the feeds do not get updated at all. thanks for looking into it!

post #2 of 9

Hi Reb.  Which RSS feeds are you using?  I want to investigate those feeds.

 

Please note that the RSS feeds should only be showing new threads, not updated with each new post in a thread.

post #3 of 9
Thread Starter 

the for sale forums feeds (headphones, amplification, sources). thanks for looking into it.

post #4 of 9

Would also love to see this resolved. I'm new to RSS but I can see the massive potential.

post #5 of 9

It's been reported to the team.

post #6 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by joe View Post

It's been reported to the team.



Thanks!

post #7 of 9

Any updates on a resolution for RSS feeds.  I'm unable to subscribe to the Cables, Speakers, Tweaks, Accessories For Sale / Trade forum.  The feed never completes verification.  I'm using Firefox 6.0/Thunderbird 6.0 on Windows7.

post #8 of 9

That RSS is working for me with both Windows7 and OSX Lion, Firefox 6 on both.  I've also had success with using Google Reader.

post #9 of 9
Quote:
Originally Posted by jazzfan View Post

Any updates on a resolution for RSS feeds.  I'm unable to subscribe to the Cables, Speakers, Tweaks, Accessories For Sale / Trade forum.  The feed never completes verification.  I'm using Firefox 6.0/Thunderbird 6.0 on Windows7.


 

@joe - I'm not having any problems subscribing to other Head-Fi feeds, only with the Cable, Speaker... FS etc. feed I listed in my prior post. If you are not experiencing any issues with that particular feed, it may be a problem specific to my Thunderbird 6.0 instance.  Thanks for the update.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Feedback & Bug Reports
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Feedback & Bug Reports › rss feeds don't work