Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › Ipod classic - rockbox - its happening.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ipod classic - rockbox - its happening. - Page 146

post #2176 of 3114
Quote:
Originally Posted by karloil View Post
new alrodan build released! - 130217 beerchug.gif

 

Great! I'll try it as soon as I get home from work! popcorn.gif

post #2177 of 3114
Quote:
Originally Posted by 808Ronin View Post

Any idea whats been changed? 

 

The frequency scaling got a lot more extensive, this is still experimental so the UI might slow down a little sometimes.

Go to 'System -> Debug -> View HW info' to see what's going on.

 

When playing FLAC it's using the lower frequency all the time. When playing MP3 it's adjusting frequencies every other second because this codec is more cpu-intensive.

 

Aroldan, great work! I'm really impressed, didn't know that there was already so much progress with these patches.

post #2178 of 3114

Really Thanks to alrodan saved some of my CIEMs which are not listenable without 10 eq bands gs1000.gif

post #2179 of 3114
Quote:
Originally Posted by tupac0306 View Post

Really Thanks to alrodan saved some of my CIEMs which are not listenable without 10 eq bands gs1000.gif

The 10 band EQ is now on the official branch, and it's even better.

 

Quote:
Originally Posted by r100 View Post

 

The frequency scaling got a lot more extensive, this is still experimental so the UI might slow down a little sometimes.

Go to 'System -> Debug -> View HW info' to see what's going on.

 

When playing FLAC it's using the lower frequency all the time. When playing MP3 it's adjusting frequencies every other second because this codec is more cpu-intensive.

 

Aroldan, great work! I'm really impressed, didn't know that there was already so much progress with these patches.

The credit is all of Castor Muñoz. I only compile a couple of experimental patches that haven't been included in the official branch yet.

post #2180 of 3114

Just installed aroldan's latest build (Thanks!).  I did some deleting and adding of files, then safely removed it, unplugged the cable, and pressed Select to reboot.  It got stuck on

 

ROLO...

Executing

 

A force reboot fixed it, but I thought I'd mention it, as I've never seen that behavior previously.  There are a few mentions of it via Google.

post #2181 of 3114
Quote:
Originally Posted by ThurstonX View Post

Just installed aroldan's latest build (Thanks!).  I did some deleting and adding of files, then safely removed it, unplugged the cable, and pressed Select to reboot.  It got stuck on

 

ROLO...

Executing

 

A force reboot fixed it, but I thought I'd mention it, as I've never seen that behavior previously.  There are a few mentions of it via Google.

Same...I forced reboot it too.. everything seems to be fine...But i didn't get it, am I suppose to hear more extension on both sides now?

post #2182 of 3114

It seems to be isolated to this build as i went back and re installed one of the older builds and it reboot normally. I then repeated install of the new build and it got stuck again, requiring manual reboot.  Hopefully aroldan or someone who has more knowledge can comment on this  if it is something to worry about or to just ignore it.


Edited by 808Ronin - 2/19/13 at 4:35pm
post #2183 of 3114

Yesterday, got newest. No problem experienced. 2 min. later, went back to 130110.

post #2184 of 3114
Quote:
Originally Posted by yosh View Post

Yesterday, got newest. No problem experienced. 2 min. later, went back to 130110.

Care to share your reason(s)?

post #2185 of 3114
i didn't experience any problems with the new build...i overwrite the old build with the new one, safely removed, unplugged the USB cable, then i was asked to reboot - everything works fine on my end.
post #2186 of 3114
What emcore build r you using? Im using r859 i believe but i have been contemplating updating to one of thee more recent builds.
Edited by 808Ronin - 2/19/13 at 10:09pm
post #2187 of 3114

^ i'm using emcore r868

post #2188 of 3114

I have been using emcore 859 and RB 130110 without any issue. Will keep it that way for as long as the ipod can last - unless any update will improve SQ.

 

Also I noticed the RB volume control has zero impact on the volume control from my amp (Rx MK2).


Edited by DMinor - 2/20/13 at 12:07am
post #2189 of 3114
Quote:
Originally Posted by 808Ronin View Post

Care to share your reason(s)?

The newest was quite powerful, but I didn't like the kick & bass. r868. 

post #2190 of 3114
Quote:
Originally Posted by karloil View Post

^ i'm using emcore r868

In simple terms, what is changed in 868 from 859?

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Portable Source Gear
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Source Gear › Ipod classic - rockbox - its happening.