or Connect
Head-Fi.org › Forums › Summit-Fi (High-End Audio) › High-end Audio Forum › Perfect Wave DAC Owner Unite
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Perfect Wave DAC Owner Unite - Page 83

post #1231 of 1567
This looks very intriguing:

http://www.audiophilia.com/wp/?p=11352
post #1232 of 1567
Quote:
Originally Posted by Solude View Post
 

2.4.1 and 2.4.0 don't work on my 2.2.0 PWD2.  Both have static on USB in NativeX.  As well as the Filter and Phase just cycling without clicks, ie not working.

 

 

Where can 2.4.1 be found? Also, is your PWD an upgraded II?

post #1233 of 1567

Mine is an original mk2 from late 2012.

post #1234 of 1567
Thread Starter 
Anyone using SE out? I may upgrade my head amp from balanced to SE and wonder if you lose any details?
post #1235 of 1567

to me SE is nearly identical to balanced. maybe balanced have a little bit more dynamics than SE

post #1236 of 1567
Quote:
Originally Posted by Solude View Post
 

Mine is an original mk2 from late 2012.

 

Any idea why it does not work on yours? I'd like to upgrade mine so gathering facts. Have you asked PS why not on yours?

post #1237 of 1567

Because it's still in beta?  When I reported the LCD problem they said I wasn't alone.

post #1238 of 1567
Quote:
Originally Posted by jc9394 View Post
 

I just upgrade to 2.4.1 over the weekend from 2.0.3, I have no issues with the upgrade and I will need sometime to compare which one I prefer but 2.4.1 definitely better than 2.2.x I tried.

 

 

When you cycle through "filter" or "phase" do you hear clicking from within the PWDII or no? New to this device so not sure what behaviour it is supposed to exhibit.

post #1239 of 1567
Hi George, clicking during filter/phase/resolution is normal - those are muting relays clicking to make your speakers safe from noises/pops.
post #1240 of 1567

Think he asked because when I went 2.4 the screen changed but the relays never fired.

post #1241 of 1567

I don't hear any clicking from the pwd itself,  just a light tick sound can be heard from the phones. So that would suggest 2.4.1 (and 2.4) do not work fully on my pwd?

post #1242 of 1567
Thread Starter 
I only heard the click sound when the bit rate change, I will try it tonight.
post #1243 of 1567
Same here. But not with filter or phase (just the briefest cut-out of sound with a very light "tick" sound from the headphones only).
Edited by georgep - 9/16/13 at 7:07am
post #1244 of 1567
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by georgep View Post

Same here. But not with filter or phase (just the briefest cut-out of sound with a very light "tick" sound).

 

I don't play with filter/phase that much, I leave it as native.

post #1245 of 1567

No relay clicks means not working.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: High-end Audio Forum
Head-Fi.org › Forums › Summit-Fi (High-End Audio) › High-end Audio Forum › Perfect Wave DAC Owner Unite