Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › PLZ help with LD MKV hissing>> alot of back ground noize when use with USB DAC
New Posts  All Forums:Forum Nav:

PLZ help with LD MKV hissing>> alot of back ground noize when use with USB DAC

post #1 of 3
Thread Starter 
I just received a Second handed MKV

and i have one big problem

no matter i use with hotaudio 's bitperfect or ibasso 's D10
there is a pretty big hissssss sound
tried using two different headphone.. hd600 and dt-880 pro
same


but when i use the FUZE directly plug into the MKV ...
nothing happen..
so i tried
Fuze to D10 to MKV ( also dead silent..)

does this mean i can't use USB DAC with the MKV ?????

or is the MKV is broken??
is my D10 broken???

is my EARS broken??
post #2 of 3
this amp will hiss with lower impedance headphones like me es10,
but i tried my HD650 and there is no hiss whatsoever even at maximum volume.

and I used USB DAC as well (uDAC), so the problem is certainly isnt that..
try other USB port? FWIR some ports are noisier than the other or if u have an Ibasso D10, the logical choice would be to use optical or coaxial input instead of the USB..
post #3 of 3
Thread Starter 
i found the problem...
the hissing only happen when i plug my notebook to the AC power....
with DC power.. it seems fine..

about using DAC/amp with the MKV

should i turn the dac/amp 's volume up???
or just 80-70%?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › PLZ help with LD MKV hissing>> alot of back ground noize when use with USB DAC