Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › The Compass Thread (New)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Compass Thread (New) - Page 64

post #946 of 951

The Xonar Essence One?  That's probably quite the upgrade.

 

Open up the amp and take some good photos of how your Compass looks and post them here if you don't mind.  Hopefully the issue is a simple one.

 

The single supply powering the USB and SPDIF receivers is most likely not one of the possible things that's faulty right now.

Tell me what voltages you get at the following points circled in green:

 

 

Gear mentioned in this thread:

post #947 of 951

The Xonar Essence One?  That's probably quite the upgrade.

 

Open up the amp and take some good photos of how your Compass looks and post them here if you don't mind.  Hopefully the issue is a simple one.

 

Also, tell me what voltages you get at the following points circled in green:

 

 

post #948 of 951

Thanks a ton for your help, I had about given up on this.  Sorry for taking so long to get a response out.

 

I'm getting 0V across those points in the first picture (the one with the 4 caps in a square pattern) and 1.73V across the points in the second picture.

 

Below as the pics for the three visible sections of the amp.

 

700

 

700

700

 

 


Edited by Chu - 8/25/13 at 12:57pm
post #949 of 951

Have you contacted Kingwa?

 

He is usually pretty good with walking you through troubleshooting if you are a little bit handy with electronics.

post #950 of 951
Quote:
Originally Posted by les_garten View Post

Have you contacted Kingwa?

 

He is usually pretty good with walking you through troubleshooting if you are a little bit handy with electronics.

I haven't yet, it honestly didn't occur to me.  All I did was check how much it would cost to ship back for repairs; and after picking my jaw off the floor decided that wasn't an option.

post #951 of 951
Quote:
Originally Posted by Chu View Post

Thanks a ton for your help, I had about given up on this.  Sorry for taking so long to get a response out.

 

I'm getting 0V across those points in the first picture (the one with the 4 caps in a square pattern) and 1.73V across the points in the second picture.

 

Below as the pics for the three visible sections of the amp.

 

700

 

700

700

 

 

 

No, it is not across, which i why I did not say across, you measure the voltage at EACH point individually, so your black/negative pin should only touch the nearby screw.  I'm sorry if I wasn't clear enough.  If I misunderstand you and you got those voltages at each point, then your power supply is seriously $%^&'d.  None of the components look bad, so I assume that there's a faulty transistor somewhere or something like that.

The voltages that you should get are approximately +15V, -15V, +3.3V and +5V from left to right, top to bottom from pic1 to pic2.

 

Kingwa is willing to help over email without you shipping the unit back to him.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphone Amps (full-size)

Gear mentioned in this thread:

Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphone Amps (full-size) › The Compass Thread (New)