New Posts  All Forums:Forum Nav:

Whiplash Audio - Page 21

post #301 of 307

10 month !

 

ajanball@gmail.com

post #302 of 307

Hi all! Can someone clarify for me version of my whiplash cable, please?

 

I bought it like TWAG V3 8 conductor but not really shure that I got the right thing

 

here is the pictures:

 

 

 

post #303 of 307
I'm not sure, but I don't think that's the 8 conducter. I have 8 and mine looks different. I have 4 wires going into each phone, then 4 thicker wires going to the output.
post #304 of 307
Quote:
Originally Posted by Sibiriak View Post
 

Hi all! Can someone clarify for me version of my whiplash cable, please?

 

I bought it like TWAG V3 8 conductor but not really shure that I got the right thing

 

here is the pictures:

 

 

 

That should be Twag V3 4 conductor

post #305 of 307
Hi Craig,
Please contact me as soon as possible.

Email: ajanball@gmail.com
Edited by bonndddd - 10/5/14 at 9:23pm
post #306 of 307

Hi Craig, my TWCu cables are oxidising between the splitter and IEMs.  There's now a greyish/green tint in what were some lovely cables.  Let me know if I can send the to you for re-cabling.

 

Regards, Ed

post #307 of 307
Quote:
Originally Posted by BMWHKMan View Post
 

Hi Craig, my TWCu cables are oxidising between the splitter and IEMs.  There's now a greyish/green tint in what were some lovely cables.  Let me know if I can send the to you for re-cabling.

 

Regards, Ed

 

i dont think anything can be done except sleeving them up.

its normal wear and tear and i doubt craig can do anything about it unless u buy a new one

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home