Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Headphones, Earphones and In-Ear Monitors › Soundmagic pl-30 20.00 shipped
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Soundmagic pl-30 20.00 shipped - Page 9

post #121 of 523
You need an AA battery to operate it!
post #122 of 523
order placed on 9/26. ship-out confirmation email received on 9/28.
hopefully, i'll receive mine this week?
i really need this one asap since i sold off all my cans and amps. listening to music thru the laptop speakers is painful.
post #123 of 523
Quote:
Originally Posted by mckickflip View Post
Has anyone managed to get Shure Olives on these?
It would be very easy to do using the "Jabada mod". All you'd need do is glue the de-cored olive to a piece of shrunken heat shrink and put them on. I even have an excellent procedure for getting the olives onto the glue-applied heat shrink. All you do is strech the olive center out onto a 3/8 or 7/16 drill, twist it around in your fingers to help get some semblance of its shape back, let it set for a minute or two, apply the glue to the heat shrink piece and then take the olive from the drill and put it onto the heat shrink piece before the olive center gets smaller.

It's easier than it sounds, though.
post #124 of 523
Thread Starter 

amp

The amp takes AAA batt. AA batt dont fit in case.
post #125 of 523
Thread Starter 
A member who I know gave me a white fiios amp that works for no charge. Thanks sublak. I gave him the black one that dont work for him to tinker with. Well my pl-30 are really banging out with some great bass. Also the volume goes measureable higher. I like what the amp does for my clip and pl-30. I have the amp velcroed to the clip. The only thing I dont like is the added bulk. I really like the small size of the clip. Once again Thank you very much sublak. If you are a bass head as I seem to be the pl-30 with amp is great bass.
post #126 of 523
is it simply not turning on?
post #127 of 523
Thread Starter 
Right no turn on. When I plug the iem into it the light dont go on and there is no sound but white on I now have works very well. I really like the added bass and volume. the pl-30 sound even better for my tast. I mean bass like never before but I still hear the other stuff.
post #128 of 523
I don't remember which thread it was I said I'd report back when I received the Sennheiser CX400s from FocalPrice but I figure this one is as good as any.

As said, I received the CX400s I ordered in white and I have a known real unopened set of CX300s from Newegg and I can't tell the packaging difference. They are both differently shaped but their quality and sturdiness are identical. The one from FP isn't flimsy or cheaply constructed. It's as sturdy and precise as the CX300 package. The sound is awesome as well. The CX400 sound very good, even though they aren't broke in yet.

Here's some pictures. And I received my black FiiO today, but unfortunately it works.










post #129 of 523
anyone else ordered a long time ago and not getting any response? I ordered i think like 9 or 10 days ago and they are ignoring emails.
post #130 of 523
Must...resist...urge...

Quote:
Originally Posted by lewislink View Post
I don't remember which thread it was I said I'd report back when I received the Sennheiser CX400s from FocalPrice but I figure this one is as good as any.

As said, I received the CX400s I ordered in white and I have a known real unopened set of CX300s from Newegg and I can't tell the packaging difference. They are both differently shaped but their quality and sturdiness are identical. The one from FP isn't flimsy or cheaply constructed. It's as sturdy and precise as the CX300 package. The sound is awesome as well. The CX400 sound very good, even though they aren't broke in yet.

*Comparison Pics*
Thanks for the pics. Could you take a picture of the bottoms of packages? Authentic Sennheiser packaging usually has a sticker with four digits on the bottom.

Also, how does the sound of the CX400 compare to the CX500? Thanks!
post #131 of 523
Still haven't arrived yet. Its getting a bit irritating.
post #132 of 523
You want to know how long it took for a package I sent to a Head-Fi'er there in AUS to receive it from the USA?

About one month. That's rights. One month. lol...I sent it first class, though, because the next cheapest was $23.
post #133 of 523
For all of you sending emails, I have found they do respond in time, but they respond much quicker through the "My Message" tool on the website. If you have registered with the site, this is available to you under "My Account".

When I had an issue, I sent an email and a message on the site on the same day. The issue was resolved with "My Message" before I even got an email response.
post #134 of 523
does it really take full 2 weeks to arrive?
i did get a shipping confirmation email on 9/28, so i should expect to receive it next week?
i just dont understand how/why it takes 14+ days for a package delivery. when i send something to china or receive something from china, it never takes more than a week. so weird...
post #135 of 523
I got a shipping confirmation mail on 9/20 hasnt arrived yet, normally shipping from asia takes 10 days.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Portable Headphones, Earphones and In-Ear Monitors › Soundmagic pl-30 20.00 shipped