Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Computer Audio › audiotrak prodigy problem....
New Posts  All Forums:Forum Nav:

audiotrak prodigy problem....

post #1 of 4
Thread Starter 
i just got an audiotrak prodigy 2nd hand, and it plays great at first, but once it gets to the 2nd or 3rd song, it will suddenly have a lot of hissing and crackling.... when i try to change my latency, the problem will be solved, but only for a while, it will come back again in 2 or 3 songs' time....

may i ask what is the problem here? i'm changing between 128 and 256 latency....thanks....
post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by kj87 View Post
i just got an audiotrak prodigy 2nd hand, and it plays great at first, but once it gets to the 2nd or 3rd song, it will suddenly have a lot of hissing and crackling.... when i try to change my latency, the problem will be solved, but only for a while, it will come back again in 2 or 3 songs' time....

may i ask what is the problem here? i'm changing between 128 and 256 latency....thanks....
First: with what do you change the latency if I may ask? What are you using? (i.e. Kernel streaming/ direct sound/ ASIO4All/ Native ASIO)

And second: for what purpose are you using your card? (i.e. playback/ recording)

Third and final: what is the soundcard connected to? (i.e. DAC with toslink/ DAC with USB/ DAC with coax/ nothing at all)

Edit: btw, welcome to Head-Fi
post #3 of 4
Thread Starter 
hi friend, i'm happy to report that i solved the problem, by downloading the latest driver from the korean audiotrak site.... great card, but it makes all the bitrate 128 stuff sound bad....

thanks!
post #4 of 4
That makes all of it a lot easier.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Computer Audio
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Computer Audio › audiotrak prodigy problem....