Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphones (full-size) › Help! 1 Side of V6's not working!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help! 1 Side of V6's not working!

post #1 of 5
Thread Starter 
Help me please! I got my V6's less than a month ago and today I got the Beyer pads. I put them on properly and i don't think i hit the drivers at all. They worked fine for a few hours, now the right side doesn't give out sound! For a bit the right side was blurry but now it's not on at all! Any ideas at all please help me! Thanks!
post #2 of 5
Pray that the left side will quit too...
post #3 of 5
Thread Starter 

!!!!!!!

WHY! NO THAT IS NOT HELPFULL! PLEASE HELP!
post #4 of 5

Re: Help! 1 Side of V6's not working!

Quote:
Originally posted by nifu
Help me please! I got my V6's less than a month ago and today I got the Beyer pads. I put them on properly and i don't think i hit the drivers at all. They worked fine for a few hours, now the right side doesn't give out sound! For a bit the right side was blurry but now it's not on at all! Any ideas at all please help me! Thanks!
You sure they're plugged all the way in?
post #5 of 5
Thread Starter 
Yeah they're plugged in all the way. I opened up the inside of the drivers to see if the cords are ok and they are.

I have a question. Are the drivers very delicate?? How much contact can they take? This may be the problem when I took the old pads off and put the new ones on. Is there any way to fix a damaged driver, if that is the problem? Please help! I feel so helpless without my V6's!!!!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Headphones (full-size)
Head-Fi.org › Forums › Equipment Forums › Headphones (full-size) › Help! 1 Side of V6's not working!