Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Members' Lounge (General Discussion) › *sigh* headwize is having problems again...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

*sigh* headwize is having problems again...

post #1 of 9
Thread Starter 
I just got this message *six times* while trying to post in HR before I finally gave up:
Quote:
Error: Code: PROC_RPLY2. Unable to access forum database. This error may be a temporary system malfunction. Please use the back button to return to the previous page.
post #2 of 9
Me too...
Let's hope this is because CMoy is putting the archives back on.
Man, am I missing them.
post #3 of 9
Headwize is really slow for me when it isn't displaying strange error messages.
post #4 of 9
Posting is possible again at Headwize........but still no search beyond 30 days. Man, I want to use those things!!!
OOPs....spoke too soon! Just tried to post something else and got the same damned error message. C'mon Chu.......you can do it!
post #5 of 9
Um, I can post just fine
post #6 of 9
I think Chu is working on something. He's posting test messages which usually means he's working on something.
post #7 of 9
Thread Starter 
makes sense...
post #8 of 9
Headwize has been Really slow for me the past 2 days but only when I try to post.
post #9 of 9
I know its probably nobodys fault, but you'd think searching the archives would be one of the first things implemented BEFORE opening the forums.

Errghh.... must control self....
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Head-Fi.org › Forums › Misc.-Category Forums › Members' Lounge (General Discussion) › *sigh* headwize is having problems again...