New Posts  All Forums:

Posts by zantetsuken

 Thanks very much for all the advice. Yep by switching the tubes I mean that the sound is still heard in the left channel, and yes the sound is present even without any input connections into the Lyr. I'll get in touch with Schiit and see what they say. Unfortunately I'm out in Australia so we'll have to see what they say. 
Hey guys thanks for the help there.   Here's the results of what you suggested.   Reversing the Audeze connector switches the noise into the other channel, so it's the left channel affected. Trying a different headphone also results in noise in the same left channel.  Switching the tubes made no difference to the noise at all. Despite cleaning the tubes with Methylated Spirits.  Switching the PYST cables makes no difference, taking them off completely does not...
Sorry folks if this is not the correct forum to post my message, but I tried to post it as an individual thread elsewhere to no avail so I thought I'd try here.   Over the past few weeks I've noticed that my Audeze LCD2s generate a noise in the left channel audible as pops and cracks, it's only in this channel and the sound goes to the right channel if I plug the left jack into the right speaker of the headphone. The setup I've got is a USB cable connected directly to a...
Over the past few weeks I've noticed that my Audeze LCD2s generate a noise in the left channel audible as pops and cracks, it's only in this channel and the sound goes to the right channel if I plug the left jack into the right speaker of the headphone. The setup I've got is a USB cable connected directly to a Bifrost Uber and a Lyr. I'm using the original stock tubes that came with the amp, I'd say they probably have close to about 1000 hours on them at most. I'm...
Running a Windows 7 x64, i7 920 processor, 9gb ram, with foobar as my player set to "Schiit USB audio device". 
Thanks for that guys just to add though I'm using a USB input, not SPDIF stream, and the click does not come from the chassis but from the speakers themselves occasionally, as though they were being fed a higher signal intermittently (its not common, but just thought I should check that it's not a fault or anything). It seems that the clicks occur randomly, in the middle of a song rather than between songs. 
Has anyone gotten random clicks while listening to any of the Schiit gear? I've just purchased a Lyr with stock tubes running with a LCD2 and Uberfrost, I seem to hear these clicks every now and then randomly when the music plays. I'm wondering if it could be the tubes?
Hi guys, running a foobar>Uberfrost>Lyr with stock tubes>LCD2, I keep hearing a 'click' every now and then in one of the sides, not occuring when no music is playing. I tried to quickly search for it in the forums and found nothing. Anyone know of this phenomena? Thanks.
apologies - thread posted twice. Moderator can you please delete this thread.
Quote: Originally Posted by Young Spade I never said it was bad And IMO the LoD connection on iPods give you a small boost in SQ, it also depends on how good your amp is as well. IMO if you're liking the sound you're getting out of the headphone jack, don't spend money on the LoD and amp, instead upgrade your phones is there anything that doesnt need an amp that i can also use with my computer and stuff?...like the D2000's or something? Im now...
New Posts  All Forums: